Κεντρική Basket League ΑΕΚ Λιμνιάτης: «Ξεκούραστος ο Άρης, νίκη και για την ψυχολογία»

Λιμνιάτης: «Ξεκούραστος ο Άρης, νίκη και για την ψυχολογία»

LIMNIATIS

Η ΑΕΚ των πολλών τραυματισμών φιλοξενείται αύριο (27/03) από τον Άρη στο Παλέ προερχόμενη από δύο βαριές ήττες για το Basketball Champions League. O Γιώργος Λημνιάτης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι είναι ποιοτική ομάδα ο Άρης, ενώ επεσήμανε ότι οι Κιτρινόμαυροι θέλουν την νίκη εκτός από βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.

Αναλυτικά:

«Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς για το Βasketball Champions League, τα οποία «απαιτούσαν» μεγάλο ταξίδι και τώρα καλούμαστε να συνεχίσουμε τη ρουτίνα μας, στο Πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Άρη. 

Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία διαθέτει έναν εξαιρετικό νέο προπονητή, ένα ρόστερ με έμπειρα παιδιά, που έχουν ποιότητα. Εκτός των άλλων, ο Άρης είχε μια εβδομάδα να προετοιμαστεί για το αυριανό ματς και σίγουρα θα ψάχνει μια πολύ μεγάλη νίκη εκμεταλλευόμενος την κούραση μας.

Για μας, το αυριανό ματς είναι μια ευκαιρία ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες και να βελτιώσουμε τη ψυχολογία μας. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο, που θα επιλέξουμε, παρόλο που δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. 

Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στο αμυντικό μας πλάνο, να περιορίσουμε τα «όπλα» του Άρη και να μπορέσουμε να βρούμε λύσεις μέσα από το ρυθμό και από την κυκλοφορία μας στην επίθεση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…