Κεντρική NBA Λεμπρόν: «Έπρεπε να έχω πάνω από τέσσερα MVP»
NBA

Λεμπρόν: «Έπρεπε να έχω πάνω από τέσσερα MVP»

ΛεΜπρόν

Ο Λεμπρόν μετά την νίκη των Λέικερς επί των Χόρνετς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα βραβεία MVP, εκφράζοντας το παράπονο του. Συγκεκριμένα, ο «βασιλιάς» νιώθει αδικημένος από τις κατακτήσεις του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς που έχει είπε ότι θεωρεί ότι έπρεπε να έχει πάνω από τέσσερα, που έχει μέχρι τώρα.

«Πιστεύω πως θα έπρεπε να έχω πάνω από τέσσερα. Όμως δεν το σκέφτομαι ούτε κάθομαι να κλαίω γι’ αυτό. Απλώς προσπαθώ κάθε χρονιά να είμαι ο MVP ή να είμαι στη συζήτηση γι’ αυτό το βραβείο. Νομίζω πως και πολλοί σπουδαίοι παίκτες έχουν νιώσει το ίδιο με μένα. Το βραβείο αυτό είναι μια αναγνώριση στον καλύτερο παίκτη της σεζόν. Ελπίζω να συνεχίσω να παίζω σπουδαίο μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λεμπρόν Τζέιμς.


Βέβαια, ο συμπαίκτης του στους «λημνανθρώπους», Κάιλ Κούζμα το πήγε πολύ παραπάνω και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το… τερμάτισε. Συγκεκριμένα, ο φόργουορντ των Πρωταθλητών δήλωσε ότι ο ηγέτης της ομάδας τους θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 8-10 κατακτήσεις στο ενεργητικό του, ενώ έκανε λόγο για «πολιτικό βραβείο».

«Το βραβείο του MVP έχει να κάνει πολύ με πολιτική. Ο ΛεΜπρόν θα έπρεπε να έχει πάρει το βραβείο για τουλάχιστον 8-10 φορές. Όλοι το ξέρουν αυτό», ήταν τα λόγια του Κάιλ Κούζμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…