Κεντρική Basket League Αγώνες Λαύριο – Περιστέρι 88-71: Τρένο δίχως φρένα η ομάδα του Σερέλη!

Λαύριο – Περιστέρι 88-71: Τρένο δίχως φρένα η ομάδα του Σερέλη!

Lavrio peristeri scaled

Την 13η νίκη του σε 17 παιχνίδια στην φετινή Basket League πανηγύρισε το Λαύριο, επικρατώντας με 88-71 του Περιστερίου. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη είχε τα ηνία του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, βρήκε λύσεις όταν πλησίασε και πέρασε μπροστά το Περιστέρι με καθοριστικά τρίποντα του Κόζι, ανέβασε στροφές στην τέταρτη περίοδο και έφτασε σε ακόμα μία νίκη συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του.

To Λαύριο ξεκίνησε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει διψήφια διαφορά μετά από περίπου τέσσερα λεπτά με βολές του Μουράτου (12-2). Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην συνέχεια καταφέρνοντας να ψαλιδίσουν στα μισά την διαφορά με τρίποντο του Βασιλόπουλου (21-16) με το σκορ του δεκαλέπτου να είναι 25-17 με καλάθι του Σάβατζ στην εκπνοή.

To Περιστέρι έβγαλε αντίδραση στην δεύτερη περίοδο και κατάφερε να τρέξει ένα εντυπωσιακό σερί 11-0 για να περάσουν μπροστά στο σκορ με 29-30. Το Λαύριο αντέδρασε και πήρε και πάλι προβάδισμα 7 πόντων (38-31) με επιμέρους σκορ 10-1, με το Περιστέρι να καταφέρνει να μειώσει στο καλάθι με βολές του Τσαϊρέλη (38-36), με το Λαύριο να ξεσπάει εκ νέου το φινάλε για να πάει στα αποδυτήρια με αέρα 8 πόντων (44-36).

Το Περιστέρι δεν παράτησε το ματς στην επανάληψη και κατάφερε να έρθει σε απόσταση βολής με καλάθι του Γκουτιέρεζ με μετά από τέσσερα λεπτά (49-48). Μάλιστα, το Περιστέρι κατάφερε να περάσει μπροστά λίγο αργότερα με συνεχόμενα τρίποντα του Πέτεγουεϊ (57-60), αναγκάζοντας τον Χρήστο Σερέλη να καλέσει τάιμ άουτ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα μίλησε η ποιότητα του Γκλεν Κόζι, ο οποίος με συνεχόμενους πόντους κατάφερε να βάλει και πάλι μπροστά το Λαύριο με 5 για το 68-63 του δεκαλέπτου.

Το Λαύριο συνέχισε να κυριαρχεί στο παρκέ και στην τέταρτη περίοδο διατηρώντας και διευρύνοντας το προβάδισμα του το οποίο έφτασε πάλι τους 9 πόντους με τρίποντο του Σάβατζ (74-65). To Λαύριο συνέχισε να πατάει το γκάζι μέχρι το τέλος του αγώνα δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του με το τελικό 88-71

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 44-36, 68-63, 88-71

α π scaled

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…