Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λάσο: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η Εφές»

Λάσο: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης η Εφές»

Λάσο

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται αύριο (30/03) την Εφές στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο για την πρόκριση της στα πλεί οφ της διοργάνωσης. Ο Πάμπλο Λάσο σε δηλώσεις του για το παιχνίδι χαρακτήρισε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης την τουρκική ομάδα, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να επαναφέρουν την φρεσκάδα τους.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα βρίσκεται σε μια θετική κατάσταση με τέσσερις νίκες σε επτά ημέρες, αλλά τώρα παίζουμε εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και δεν θα είναι εύκολο να κερδίσουμε. Πρέπει να μείνουμε σταθεροί στην άμυνα, κάτι δύσκολο, όταν αντιμετωπίζουμε τους σπουδαίους παίκτες που έχει η Εφές, αλλά πρέπει επίσης να επαναφέρουμε την επιθετική φρεσκάδα μας που χάσαμε λίγο, λόγω της μεγάλης προσπάθειας των τελευταίων ημερών.

Είναι αυτό που επιδιώκουμε αν θέλουμε να ανταγωνιστούμε την Εφές, γιατί γνωρίζουμε ότι η νίκη θα είναι δύσκολη και θα πρέπει να κάνουμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Η Εφές έχει τρεις δημιουργικούς παίκτες, τους Σιμόν, Μίσιτς και Λάρκιν. Ο Μπομπουά σκοράρει σημαντικούς πόντους, ενώ ο Άντερσον παίζει καλή άμυνα και ανοίγει το γήπεδο. Είναι μια πολύ ολοκληρωμένη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τους νικήσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…