Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: «Συγκέντρωση στην άμυνα για την νίκη στην Πάτρα»

Κουζέλογλου: «Συγκέντρωση στην άμυνα για την νίκη στην Πάτρα»

kouzeloglou

Ο Άρης μετά από δύο συνεχόμενες νίκες στην basket League αντιμετωπίζει αύριο τον Προμηθέα στην Πάτρα. Ο Γιάννης Κουζέλογλου σε δηλώσεις του στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, αφού αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα τόνισε ότι χρειάζεται συγκέντρωση και έμφαση στην άμυνα κόντρα στην ομάδα του Μάκη Γιατρά.

Αναλυτικά:

«Προερχόμαστε από μια σημαντική εκτός έδρας επιτυχία επί του Ηρακλή. Χαρήκαμε για την εμφάνισή μας, όμως η αναμέτρηση αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά…

Είναι σίγουρα ένα αποτέλεσμα, το οποίο ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας και μας δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Καλούμαστε να παίξουμε, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έναν ακόμη αγώνα, τον τρίτο σε διάστημα οκτώ ημερών, εκτός έδρας με τον Προμηθέα, που είναι μια πολύ καλή ομάδα, με αθλητικότητα και με παίκτες, οι οποίοι, εκτός από ικανοί είναι και πολύ έμπειροι.

Πρόκειται για μια τελείως διαφορετική ομάδα, σε σχέση με αυτή που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες, αλλά και αγωνιστική ταυτότητα.

Εμείς πρέπει να δούμε πως θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε, όσο το δυνατόν καλύτεροι. Να παίξουμε με τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση, όπως συνέβη στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις κόντρα στη Λάρισα και τον Ηρακλή και μέσα από την άμυνα, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για τη νίκη»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…