Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: «Συγκέντρωση και συνέπεια στο πλάνο κόντρα στον Ηρακλή»

Κουζέλογλου: «Συγκέντρωση και συνέπεια στο πλάνο κόντρα στον Ηρακλή»

kouzeloglou e1603472430185

Ο Άρης μετά την πολύ σημαντική και ψυχολογικά και βαθμολογικά νίκη του επί της Λάρισας, φιλοξενείται αύριο (10/03 17:00) από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής. Ο Γιάννης Κουζέλογλου, μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι οι Κίτρινοι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και συνεπείς στο πλάνο του Σάββα Καμπερίδη για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους για νίκη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γιάννης Κουζέλογλου:

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη επί της Λάρισας στην έδρα μας, σε έναν αγώνα που ήταν κρίσιμος για την μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα και θέλαμε πολύ να τον κερδίσουμε, όπως δείξαμε και με την εμφάνισή μας.

Ήταν ένα αποτέλεσμα, το οποίο, εκτός από τη ψυχολογία, ανέβασε και την αυτοπεποίθησή μας, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε άλλο σ’ αυτό.

Ακολουθεί ένα δύσκολο, εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή που, κατέκτησε ένα σημαντικό «διπλό» επί του Περιστερίου. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο blog, είναι μια πολύ απαιτητική βδομάδα για μας, διότι θα δώσουμε τρεις αναμετρήσεις σε διάστημα οκτώ ημερών, οι δυο εκ των οποίων εκτός έδρας.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε σε αυτή την κατάσταση και να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο Ηρακλής διαθέτει μια δυνατή ομάδα, με αρκετούς έμπειρους παίκτες, ενώ εδώ και λίγο καιρό έχει νέο προπονητή. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να παρουσιαστούμε με όσο μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης γίνεται και να εκτελέσουμε με συνέπεια το πλάνο του προπονητή για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…