Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ παρά τους τραυματισμούς»

Κουζέλογλου: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ παρά τους τραυματισμούς»

Kouzeloglou201220

Ο Άρης υποδέχεται αύριο την προερχόμενη από δύο ευρωπαϊκές ήττες και λαβωμένη από τους τραυματισμούς ΑΕΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League. O Γιάννης Κουζέλογλου μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ επεσήμανε ότι οι τραυματισμοί δεν κάνουν κακή ομάδα την ΑΕΚ, καθώς έχει πολύ ποιότητα και εμπειρία, και τόνισε ότι οι Κίτρινοι θα πρέπει να προσεγγίσουν όπως πρέπει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Κουζέλογλου:

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Επειδή την 25η Μαρτίου, ο ΑΡΗΣ γιόρτασε τα 107α γενέθλιά του, θα ήθελα κι εγώ, από την πλευρά μου, να ευχηθώ Χρόνια Πολλά στο σύλλογο, αλλά και σε όλους αυτούς που τον υποστηρίζουν, με επιτυχίες και διακρίσεις σε όλα τα τμήματά του.

Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι απαιτητικό και δύσκολο. Καλούμαστε να παίξουμε, πρώτα στην έδρα μας με την ΑΕΚ, η οποία παρότι προέρχεται από δυο ήττες στην Ευρώπη και αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με τραυματισμούς και απουσίες, παραμένει μια πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη εμπειρία και ποιότητα.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι πνευματικά και αγωνιστικά, συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να προσεγγίσουμε, όπως πρέπει το ματς.

Είναι ο πρώτος αγώνας, που θα δώσουμε, σε διάστημα οκτώ ημερών, γιατί την ερχόμενη Τετάρτη θα αντιμετωπίσουμε τον Προμηθέα στην Πάτρα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση και στη συνέχεια θα πρέπει να ταξιδέψουμε στη Ρόδο για να παίξουμε κόντρα στον Κολοσσό, το μεθεπόμενο Σάββατο. Θα πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…