Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: «Η Λάρισα και η νέα έξαρση του κορονοϊού»

Κουζέλογλου: «Η Λάρισα και η νέα έξαρση του κορονοϊού»

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (06/03) την Λάρισα στο Παλέ, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να χαρακτηρίζει πολύ αθλητική ομάδα τους Θεσσαλούς, εστιάζοντας παράλληλα στον περιορισμό του transition τους. Εκτός του παιχνιδιού, ο ψηλός των Κίτρινων αναφέρθηκε στην νέα έξαρση του κορονοϊού, η οποία οδήγησε σε νέα αναστολή τους συναθλητές του στην Ά2 και την Α1 γυναικών τονίζοντας ότι είναι πολύ στενάχωρο.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Για μια ακόμη φορά τον τελευταίο χρόνο, βιώνουμε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας και ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και προσοχή στην καθημερινότητα.

Δυστυχώς η νέα έξαρση του κορονοϊού σε πολλές περιοχές της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή των προπονήσεων των ομάδων της Α1 γυναικών και της Α2 ανδρών, που περίμεναν πως και πως όλο αυτό το διάστημα την επιστροφή στις προπονήσεις και την επανεκκίνηση των κατηγοριών.

Είναι πολύ στενάχωρο το συναίσθημα και μπορώ να καταλάβω πως αισθάνονται. Θα ήθελα να ευχηθώ να το ξεπεράσουμε όλο αυτό, όσο πιο γρήγορα γίνεται και να επανέλθει η κανονικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής.

Όσο για την ομάδα μου, τον Άρη, έχουμε μπροστά μας έναν πολύ σημαντικό αγώνα, στην έδρα μας κόντρα στη Λάρισα. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα, η οποία στηρίζει πολλά στο επιθετικό ταλέντο των παικτών της και στη δύναμη που έχει ειδικά στην περιφέρεια.

Επίσης, της αρέσει το transition παιχνίδι κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να το κάνει. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κατακτήσουμε τη νίκη.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά απαιτητικό, καθώς σε διάστημα οκτώ ημερών, θα δώσουμε τρεις αναμετρήσεις. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δύσκολες στιγμές κάθε αγώνα, ξεχωριστά.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

Την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό συνεχίζει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» π…