Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κουφός: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα πιέσω τον εαυτό μου να είμαι καλύτερος”

Κουφός: “Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα πιέσω τον εαυτό μου να είμαι καλύτερος”

kosta koufos olympiacos pireaus eb20

Ο Κώστας Κουφός μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια εξαφανίστηκε – μαζί με όλο τον Ολυμπιακό – στην συνέχεια μένοντας άποντος για όλο το υπόλοιπο παιχνίδι, Στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (05/03) τόνισε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εμφάνιση στην Βιτόρια, ενώ υποσχέθηκε ότι θα πιεστεί να αγωνιστεί σε καλύτερο επίπεδο με τους Σέρβους.

Αναλυτικά:

Για το πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Αρχίσαμε δυνατά στο παιχνίδι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το ματς. Ήταν μια δύσκολη ήττα θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Η Euroleague είναι μια καλή λίγκα έχουμε καλούς παίκτες και θα συνεχίσουμε δυνατά την σεζόν».

Ποία είναι τα κλειδιά για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «O Ερυθρός Αστέρας είναι μια επιθετική ομάδα. Το κλειδί είναι η άμυνα αλλά και να παίξουμε καλή επίθεση»

Για το αν προσαρμόστηκε στην ομάδα: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες κάθε φορά θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό θα πιέσω τον εαυτό μου για να παίξω όσο καλύτερα μπορώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παπανικολάου: «Ας είναι φέτος η χρονιά που θα νικήσουμε την Εφές στην έδρα της»

Στις δυσκολίες της ερχόμενης αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου. Λίγο πριν από τ…