Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Κλείδωσαν» οι αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας από αύριο

«Κλείδωσαν» οι αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας από αύριο

elegxos covid scaled

Κλείδωσε η αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με πληροφορίες, από αύριο η απαγόρευση κυκλοφορίας παίρνει δύο ώρες παράταση, συνεπώς θα ξεκινήσει από τις 21:00 και όχι από τις 19:00 που ίσχυε.

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας συνεχίζει τη συνεδρίαση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, «κλείδωσε» η παράταση της κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο από τις 9 το βράδυ και έπειτα, και όχι από τις 7 το βράδυ μέχρι τώρα. Ανακοινώσεις και περισσότερες διευκρινίσεις θα δοθούν το απόγευμα.

Τις ανακοινώσεις θα αναλάβει το απόγευμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Η παραπάνω αλλαγή όπως είναι λογικό θα επηρεάσει και το ωράριο των σούπερ μάρκετ τα οποία τα Σαββατοκύριακα κατέβαζαν ρολά στις 18:30, μισή ώρα πριν την απαγόρευση. Από αύριο λοιπόν, θα κλείνουν στις 20:30.

Το είχε προαναγγείλει η Πελώνη

Μιλώντας στον Πρώτο Θέμα 104,6 η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελεία Πελώνη στην ουσία προανήγγειλε τις παραπάνω αλλαγές τονίζοντας πως η απαγόρευση στις 19:00 τα Σαββατοκύριακο δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

«Πρέπει να είμαστε ανοικτοί στο να υπάρξουν προσαρμογές και να διορθωθούν επιμέρους μέτρα που ενδεχομένως να μη λειτούργησαν. Ερωτηθείσα σχετικά, ανέφερε ως παράδειγμα, την απαγόρευση κυκλοφορίας στις 19.00, η οποία, όπως είπε, «δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα, δημιούργησε μεγαλύτερη συμφόρηση και κόπωση στους πολίτες».

Όπως ανέφερε η μέρα μεγαλώνει, αλλάζει ο καιρός, είναι ένας παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν για να μεταφερθούν δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…