Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτας: «Δεν φαίνεται στο πρόσωπο μου, αλλά πάντα είμαι αισιόδοξος»

Κάτας: «Δεν φαίνεται στο πρόσωπο μου, αλλά πάντα είμαι αισιόδοξος»

Κάτας

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε το ξέσπασμα του Ιωάννη Παπαπέτρου για να διορθώσει τα πεπραγμένα τριών περιόδων και να φύγει με την νίκη από το Περιστέρι, με τον Όντεντ Κάτας να αναφέρεται στο κακό ξεκίνημα της ομάδας. Παράλληλα, ο τεχνικός του Τριφυλλιού τόνισε ότι μόλις έπαιξαν άμυνα πήραν την νίκη, ενώ έκανε και… αυτοκριτική για την απώλεια εκφράσεων στο πρόσωπο του λέγοντας ότι «δεν το δείχνει το πρόσωπο μου αλλά πάντα είμαι αισιόδοξος».

Αναλυτικά:

«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Δεν ήμασταν έτοιμοι στο πρώτο, δεν ήμασταν επιθετικοί. Στο ημίχρονο θέσαμε σαν στόχο να επιτρέψουμε μέχρι 30 πόντους και δεχτήκαμε 23. Ρώτησα τους παίκτες μου γιατί ξεκινάνε έτσι τα παιχνίδια. Για εμάς είναι τα πάντα θέμα συμπεριφοράς πάνω στο παρκέ.

Μας λείπουν παίκτες, αλλά έχουμε αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. Μπορούμε να μιλήσουμε για τις απουσίες τον Μπρέι και τον Νέντοβιτς. Αλλά τα πάντα αρχίζουν από την άμυνα. Από τη στιγμή που θα παίξουμε άμυνα με την ποιότητα που έχουνε μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να μιλήσουμε για μπάσκετ και όχι για όσους λείπουν. Όταν παίξαμε άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Δεν το δείχνει το πρόσωπό μου αλλά πάντα είμαι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…