Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κασελάκης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω»

Κασελάκης: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω»

kaselakis e1603538258998

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού στο ΟΑΚΑ για τη 17η αγωνιστική της Basket League (98-74) και στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα αρκετά λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στις πρώτες τρεις περιόδους. Παράλληλα, ανέφερε πως οι Πράσινοι πρέπει να συνεχίσουν να βελτιώνονται ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κασελάκη:

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Ήταν ξεκάθαρο πως το ζήτημα στο σημερινό παιχνίδι ήταν η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα, αλλά και η ενέργεια που δείξαμε από την αρχή. Ο Ιωνικός είναι μια καλή ομάδα. Παίζει με ενέργεια στην άμυνα, διαβάζει καλά την επίθεση στο παιχνίδι της. Έπρεπε να διαβάσουμε την άμυνά τους, κάτι το οποίο κάναμε στο τέλος. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να κοιτάξουμε τα αρκετά λάθη που είχαμε, να τα βελτιώσουμε και να προχωρήσουμε ενόψει της δύσκολης συνέχειας».

Για το αν η άμυνα ζώνης δυσκόλεψε τον Παναθηναϊκό: «Βάλαμε 98 πόντους, δεν νομίζω πως φταίει αυτό. Όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να μην χαρίζεις τίποτα στην αντίπαλη ομάδα. Όταν σοβαρευτήκαμε έγιναν τα πράγματα εύκολα για εμάς».

Για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε πίσω. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Στην Ευρωλίγκα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παλεύουμε για την περηφάνεια μας».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…