Κεντρική Ηρακλής Καρβέλας: «O ΕΣΑΚΕ έχει κάνει ατόπημα»

Καρβέλας: «O ΕΣΑΚΕ έχει κάνει ατόπημα»

Καρβέλας

Σίγουρος ότι θα δικαιωθεί είναι ο Ηρακλής για το θέμα, που προέκυψε, με τη συμμετοχή του Χάγκινς. Ο γενικός διευθυντής του Γηραιού, Δημήτρης Καρβέλας, σημείωσε ότι έστειλαν εγκαίρως το συμβόλαιο και τόνισε ότι έχει κάνει ατόπημα ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

Για το αν ο Ηρακλής κινδυνεύει για το θέμα της συμμετοχής του Χάγκινς: «Αυτά γίνονται πριν το παιχνίδι αν υπάρχει κάτι μεμπτό. Ο Ηρακλής έχει τις αποδείξεις ότι από την Παρασκευή είχε στείλει με μέιλ το συμβόλαιο του αθλητή. Αλλά ακόμα και αν είχε γίνει κάτι διαφορετικό, αυτά γίνονται πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, για να καταλάβει και ο κόσμος.

Ένσταση μιας ομάδας για κακή συμμετοχή ενός αθλητή γίνεται πριν ξεκινήσει το παιχνίδι».

Για το τι ακριβώς έχει συμβεί: «Εμείς δεν κινήσαμε διαδικασίες και δεν βγάλαμε καμία ανακοίνωση, γιατί δεν είμαστε υπέρ των ανακοινώσεων για να μη λένε ότι είμαστε παραπονιάριδες. Εμείς από χθες έχουμε σταθεί σε ένα μόνο πράγμα. Πως ο Ιωνικός ήξερε αν έχει πάει το μέιλ και δεν το ήξερε ο Ηρακλής. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να είχε ενημερωθεί από τον ΕΣΑΚΕ, αυτή ήταν ο Ηρακλής από την Παρασκευή το βράδυ.

Από τη στιγμή που έχουμε πάρει το δελτίο του αθλητή από την ΕΟΚ, γιατί πρώτα καταθέτεις το συμβόλαιο στον ΕΣΑΚΕ και μετά βγαίνει το δελτίο από την ΕΟΚ.

Αυτό που ενόχλησε τον κύριο Δρακόπουλο, είναι ότι ο Ηρακλής δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση από τον ΕΣΑΚΕ με τον Ιωνικό, εγώ δεν στέκομαι στον Ιωνικό, εγώ μιλάω για τη δική μας ομάδα. Ο Ηρακλής είναι από τις 5 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Είναι το πιο ιστορικό σωματείο και ένα σωματείο το οποίο δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα. Δεν γίνεται λοιπόν ένα τέτοιο σωματείο να μην το «θέλει» ο ΕΣΑΚΕ όπως αποδεικνύεται. Αυτή τη στιγμή ο ΕΣΑΚΕ έχει κάνει ατόπημα. Κάποιος υπάλληλος ενημέρωσε τον Ιωνικό, αλλά όχι τον Ηρακλή».

Για τα παράπονα από τη διαιτησία: «Πιστεύω όμως ότι από εδώ και πέρα ο Ηρακλής θα αρχίσει να μιλάει διαφορετικά. Φέτος κάναμε λάθη σαν διοίκηση και η ομάδα δεν πάει καλά, θέλω να είμαι δίκαιος. Για το πρώτο θέμα που θα μιλήσει ο Ηρακλής θα είναι ο ΕΣΑΚΕ. Πέρα από όλα τα αλλά για τα οποία συζητάμε, στο παιχνίδι με τον Ιωνικό υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος στην τελευταία φάση. Δεν υπάρχει κανένα φάουλ στο τέλος. Όπως κρίνανε τους διαιτητές της αναμέτρησης με το Περιστέρι που αδικηθήκαμε, έτσι πρέπει να κρίνουν και αυτούς».

Πηγή: Libero 107.4 FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…