Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Καντζούρης: «Όταν πρέπει να κάνουμε ένα πλέι δεν το κάνουμε»

Καντζούρης: «Όταν πρέπει να κάνουμε ένα πλέι δεν το κάνουμε»

Καντζούρης

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Κολοσσό ο Ηλίας Καντζούρης στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα εστιάζοντας στις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ όποτε έπρεπε να τρέξει ένα πλέι το έκανε, ενώ η δική του ομάδα δεν το έκανε, όπως πάντα.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι κέρδισε δίκαια. Όταν έπρεπε να κάνει ένα πλέι σε άμυνα ή επίθεση το έκανε σε αντίθεση με εμάς. Ήρθε η ώρα της αλήθειας και πρέπει τα μικρά πράγματα που δεν κάναμε ως τώρα πρέπει να τα κάνουμε και να κερδίσουμε. Να γυρίσουμε Ρόδο να δούμε τι έχει ο Ντράγκοβιτς, αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες είναι μέσα στη ζωή μιας ομάδας αυτά».

Για το αν όταν βρέθηκαν στο -3 αγχώθηκαν: «Πάντα όταν έρχεται η ώρα να κάνουμε ένα πλέι δεν το κάνουμε. Θεωρώ ότι είναι κάτι που θα λύσουμε μέσω της δουλειάς, αλλά δεν θέλω να λέμε ότι έχουμε άγχος, είναι η δουλειά μας να παίζουμε μπάσκετ».

Για το γιατί δεν ξαναέπαιξε ο Αγγελάκος άμυνα πάνω στον Γκρίφιν: «Ο Αγγελάκος είναι μια συγκεκριμένη αποστολή, αλλά μετά ήταν ο ρόλος των άλλων παικτών να μπούνε και να κάνουν τη δουλειά τους».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να κινδυνέψει ο Κολοσσός: «Δεν το σκέφτομαι καν, το μοναδικό πράγμα που με νοιάζει είναι η αυριανή προπόνηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…