Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Θα ήταν λάθος αν εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ»

Καμπερίδης: «Θα ήταν λάθος αν εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ»

savvas kamperidis min 1536x980 e1605358328918

Ο Άρης φιλοξενεί αύριο (27/03, 17:00, ΕΡΤ3) την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σάββας Καμπερίδης μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση αναφέροντας τα εξής:

«Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, τόσο σε επίπεδο συγκέντρωσης όσο και σε επίπεδο ενέργειας. Θα είναι μεγάλο λάθος, να εστιάσουμε στις απουσίες της ΑΕΚ, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με βάθος, δεδομένη ποιότητα, τόσο όσον αφορά το επίπεδο των παικτών όσο και του προπονητικού τιμ».

Όσον αφορά την προετοιμασία του Άρη, ολοκληρώθηκε σήμερα (26/03) ενόψει της αυριανή (27/03) αναμέτρησης, με μία απογευματινή προπόνηση στο « Nick Galis Hall». Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με το καθιερωμένο τεστ κορονοϊού και ακολούθησε η ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…