Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες»

Καμπερίδης: «Θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες»

savvas kamperidis min 1536x980 e1605358328918

Με όλα τα όπλα του θα κληθεί αύριο, Τετάρτη (10/03 17:00) να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο ο Άρης. O Σάββας Καμπερίδης, ο οποίος είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι είναι ένα ντέρμπι με ότι αυτό συνεπάγεται.

“Ο αγώνας με τον Ηρακλή είναι ένα τοπικό ντέρμπι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τόσο ο Ηρακλής, όσο κι εμείς προερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη. Περιμένουμε ένα απαιτητικό παιχνίδι, καθώς ο Ηρακλής είναι ομάδα με ποιότητα, αλλά πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι, ώστε να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Καμπερίδης.

Χωρίς προβλήματα με Ηρακλή

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (09/03) το απόγευμα την προετοιμασία του για τον αυριανό (10/03) αγώνα, με όλους τους παίκτες να δίνουν κανονικά το «παρών».

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με το καθιερωμένο τεστ κορονοϊού. Ακολούθησε η ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video και η προπόνηση της ομάδας, στη διάρκεια της οποίας δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…