Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Πήραμε λάθος αποφάσεις, δεν εκτελέσαμε σωστά»

Καμπερίδης: «Πήραμε λάθος αποφάσεις, δεν εκτελέσαμε σωστά»

Καμπερίδης

Ο Άρης παρότι κατάφερε να μπει με αέρα 10 πόντων στην τέταρτη περίοδο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τελικά λύγισε στην αντεπίθεση του δικεφάλου και έχασε το παιχνίδι. Ο Σάββας Καμπερίδης τόνισε ότι η ομάδα του πήρε λάθος αποφάσεις και κακά σουτ όταν κρινόντουσαν όλα, αλλά τόνισε ότι σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος παρά την ήττα.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι με τα χαρακτηριστικά που περιμέναμε. Είχε αρκετή ένταση. Η ομάδα έκανε αρκετά καλή δουλειά για να ελέγξει τους Λοβ και Γκρίφιν που είναι οι βασικοί χειριστές. Δυστυχώς στην τέταρτη περίοδο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση, γίναμε λίγο στατικοί, δεν καταφέραμε να εκτελέσουμε τις επιθέσεις μας όπως έπρεπε.

Ίσως θα έπρεπε να κατευθύνω λίγο πιο απαιτητικά κάποιες επιθέσεις. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κρίθηκε στο ένας εναντίον ενός, το τρίποντο του Κάρτερ σε ένα σημείο που περάσαμε μπροστά έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές αλλά θα έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά θα παλέψουμε όπως όλα τα παιχνίδια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…