Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Να συνεχίσουμε έτσι για να εξασφαλίσουμε την σωτηρία»

Καμπερίδης: «Να συνεχίσουμε έτσι για να εξασφαλίσουμε την σωτηρία»

savvas kamperidis min 1536x980 e1605358328918

Ο Άρης πήρε πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα με την σημερινή του νίκη επί της Λάρισας, σε ένα παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου κυριάρχησε. Ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, χαρακτήρισε σημαντική την νίκη, ωστόσο επεσήμανε ότι πρέπει η ομάδα του να συνεχίσει έτσι ώστε να εξασφαλίσει την σωτηρία.

Αναλυτικά:

«Εύχομαι όλοι οι πληγέντες από τον σεισμό να είναι καλά και να βρουν όσο πιο γίνεται την κανονικότητα, αν μπορεί να συμπαρασταθεί ο Άρης θα το κάνουμε με χαρά», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Καμπερίδης.

Για την αναμέτρηση: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε τη νίκη. Είχαμε στιγμές που έγιναν λάθη πάνω στην ένταση και την πίεση του αγώνα. Μείναμε μαζί και κυριαρχήσαμε στις περισσότερες μονομαχίες και στα ριμπάουντ. Η ιδανική μας πίεση τους έβγαλε έξω από το ρυθμό τους και πέτυχε μόλις 4 τρίποντα ενώ είναι η πρώτη σε εύστοχα στο πρωτάθλημα».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Είναι σημαντική νίκη, αλλά ξέρουμε ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε και να πετύχουμε κι άλλες νίκες για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας και αν μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Είναι εξαιρετική ομάδα η Λάρισα ειδικά εντός έδρας, πιστεύω πως θα πετύχει τον στόχο της».

Για την άμυνα του Άρη και το πως επιβλήθηκαν στη Λάρισα:

«Καταφέραμε να βγάλουμε από το ρυθμό της τη Λάρισα, αντιμετωπίσαμε καλά τις καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Το παιχνίδι ήταν στα δικά μας χέρια από την στιγμή που πήγαμε καλά στην άμυνα»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…