Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: «Να επιβάλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας»

Καμπερίδης: «Να επιβάλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας»

Καμπερίδης

O Άρης αντιμετωπίζει αύριο (06/03, 17:00, ΕΡΤFLIX), στο “Nick Galis Hall”, τη Λάρισα Bread Factory, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Σάββας Καμπερίδης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι η συνέπεια στην άμυνα και η επιβολή του δικού τους τρόπου παιχνιδιού είναι τα κλειδιά για να φτάσουν οι Κίτρινοι στην νίκη.

“Ο αγώνας με τη Λάρισα είναι η αρχή μιας δύσκολης και καθοριστικής σημασίας, σειράς αναμετρήσεων. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο, με πολύ ικανούς παίκτες, ειδικά στην περιφέρεια και με μεγάλη ευχέρεια στο τρίποντο (πρώτη σε εύστοχα τρίποντα στο πρωτάθλημα). Θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη συνέπεια στην άμυνα και να επιβάλλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, προκειμένου να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Άρη.

Παράλληλα, ο  Σάββας Καμπερίδης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει λευκό απουσιολόγιο στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς όλοι οι παίκτες συμπεριλαμβανομένου του Μίλαν Μιλόσεβιτς είναι ετοιμοπόλεμοι. Ο έμπειρος σέντερ προπονείται από την Δευτέρα όλο και περισσότερη ώρα μαζί με τους υπόλοιπους και θα δώσει κανονικά το «παρών».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…