Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης Καλαμπάκος: «Στο δεύτερο ημίχρονο μας κατασπάραξε ο Παναθηναϊκός»

Καλαμπάκος: «Στο δεύτερο ημίχρονο μας κατασπάραξε ο Παναθηναϊκός»

kalabakos mesologgi peristeri

Διαδικαστικό χαρακτήρισε το σημερινό (27/03) παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό σε δηλώσεις του μετά την ήττα του Μεσολογγίου ο Ντίνος Καλαμπάκος, τονίζοντας ότι στο δεύτερο μέρος οι Πράσινοι τους… κατασπάραξαν. Παράλληλα, αναφορικά με τις ελπίδες της ομάδας του για παραμονή, τόνισε ότι είναι πολύ βασικό να μην κερδίσει αύριο (28/03) η Λάρισα το Περιστέρι.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα διαδικαστικό παιχνίδι για μας. Στο πρώτο ημίχρονο κάτι καλό καταφέραμε, κάτι καλό κάναμε. Ανησυχήσαμε λίγο τα παιδιά του Παναθηναϊκού, όμως στο δεύτερο μας κατάπιαν. Λογικό. Εμείς έχουμε τα δικά μας προβλήματα τα οποία και προσπαθούμε να λύσουμε. Ήταν ένα ευχάριστο ματς. Έπαιξαν όλοι απ’ όλους. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται γιατί έχει διαβολοβδομάδα, εμείς έχουμε διαβολοχρονιά. Έχουμε άλλα τρία ματς όπου περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και που θα καταλήξει η σεζόν ώστε να κάνουμε τη σούμα στο τέλος.

Όσον αφορά για τις ελπίδες της παραμονής: «Δεν εξαρτάται από εμάς. Θα προσπαθήσουμε, θα πολεμήσουμε και ό,τι γίνει. Αν κερδίσει η Λάρισα αύριο (σ.σ. Κυριακή 28/3 παίζει με το Περιστέρι εντός) δεν θα έχει νόημα. Δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Ρεπό αύριο και Δευτέρα δουλειά και προετοιμασία για τη Λάρισα. Θέλουμε να τελειώσουμε περήφανα τη σεζόν. Μας έχει στηρίξει η διοίκηση και η πόλη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Χαρίλαος Τρικούπης: Δικός του ο Σιδηροηλίας

Κάτοικος Μεσολογγίου ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Η διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη με ανακοίνωση…