Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης Καλαμπάκος: «Από σήμερα ψάχνουμε παίκτη αν δεν έρθει ο Πουαριέ»

Καλαμπάκος: «Από σήμερα ψάχνουμε παίκτη αν δεν έρθει ο Πουαριέ»

ntinos kalabakos mesologgi

Στο γεγονός των πολλών αλλαγών που έχουν γίνει στο ρόστερ του Μεσολογγίου αναφέρθηκε ο Ντίνος καλαμπάκος στις δηλώσεις του μετά την ήττα από το Λαύριο. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Πουαριέ δεν έχει ακόμα αποχωρήσει οριστικά από την ομάδα, ωστόσο θα ξεκινήσει έρευνα για τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που δεν επιστρέψει από την Γαλλία.

Αναλυτικά:

«Δεν αποχώρησε από την ομάδα ο Πουαριέ, έχει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και έπρεπε να επιστρέψει στην Γαλλία. Ζήτησε και του δώσαμε άδεια, προσπαθήσαμε βέβαια να του πούμε να φύγει την Κυριακή (21/3), αλλά δεν γίνονταν. Θα περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη μήπως αλλάξουν τα πράγματα, να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα με τους δικούς του στην Γαλλία και θα δούμε. Ήταν κάτι που έγινε ξαφνικά, πριν από δυο ημέρες είπε πως πρέπει να φύγει» υποστήριξε ο τεχνικός του Μεσολογγίου Ντίνος Καλαμπάκος.

Για τις συνεχείς αποχωρήσεις: «Η πρακτική και η λογική του αθλήματος, εφόσον έχεις ένα μπάι άουτ και ο παίκτης κάνει καλά ματς, είναι λογικό να βρεθεί μια ομάδα, όπως έγινε με τον Μπράουν από την Γερμανία και να τον αποκτήσει. Όλη την χρονιά υπό αυτή την έννοια είμαστε ανακατεμένοι!».

Για την προσπάθεια των παικτών του, δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχω ξεκαθαρίσει πως ότι και να συμβαίνει, θα είμαστε μια ομάδα που θα παλεύει τα παιχνίδια ως το τέλος…

Από σήμερα (20/3) θα κοιτάξουμε παίκτες να δούμε αν δεν μπορέσει να έρθει ο Πουαριέ προκειμένου να τον αντικαταστήσουμε. Ήταν τελικός για μας το παιχνίδι, τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, την καρδιά τους, δεν έχω παράπονο».

Τέλος, για το αν υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες στον δρόμο για την παραμονή στην κατηγορία, υπογράμμισε: «Μαθηματικά πάντα υπάρχουν. Η νίκη η σημερινή ήταν επιτακτική για μας. Κάναμε ατσαλωσύνες, αλλά είχαμε τεράστιο άγχος, πίεση και βάρος.

Παίζαμε με το Λαύριο, που είναι εξπρές, δεν είναι ομάδα! Χαίρεσαι να την βλέπεις, είναι απολαυστικό. Παίζουν πολύ καλά, αξίζουν πολλά μπράβο στον κόουτς Σερέλη και τους συνεργάτες του. Χαίρεσαι να τους βλέπεις, τα πιο δύσκολα τα κάνουν να φαίνονται απλά, γιατί στηρίζονται στα βασικά…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Χαρίλαος Τρικούπης: Δικός του ο Σιδηροηλίας

Κάτοικος Μεσολογγίου ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Η διοίκηση του Χαρίλαου Τρικούπη με ανακοίνωση…