Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Καιρός Καθαρά Δευτέρα: Χαρταετός και κούλουμα με ομπρέλα

Καιρός Καθαρά Δευτέρα: Χαρταετός και κούλουμα με ομπρέλα

fc77e502489ce0c9eb1ef2581e81248d XL e1615563300178

Με άστατο καιρό φαίνεται πως θα γίνει το πέταγμα του χαρταετού, σε κοντινά πάντα πάρκα, την Καθαρά Δευτέρα. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά στοιχεία, αναμένονται καταιγίδες και βροχές.

Βροχερός φαίνεται πως θα είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του windy, ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με κατά τόπους καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το πρωί της ημέρας.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στον πίνακα του windy από τις 11 ώρα το πρωί της Καθαράς Δευτέρας αναμένονται βροχές, κάτι που φαίνεται ότι θα δυσκολέψει το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού.

Η κακοκαιρία φαίνεται πως θα κρατήσει μέχρι και το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Καθαρά Δευτέρα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και από το μεσημέρι στη Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς και ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι στο Ιόνιο στα 7 με 8 μποφόρ.

Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ στρεφόμενοι από το απόγευμα σταδιακά σε δυτικούς βορειοδυτικούς 6 με 7 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…