Κεντρική Γ' Εθνική Kαι επίσημα υποψήφιος ο Αγγελόπουλος στις εκλογές της ΕΟΚ, “έρχονται” νέες πληρωμές στον Ικαρο!

Kαι επίσημα υποψήφιος ο Αγγελόπουλος στις εκλογές της ΕΟΚ, “έρχονται” νέες πληρωμές στον Ικαρο!

Ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, αν μη τι άλλο, αποτελεί -επί σειρά ετών- από τους πλέον σοβαρούς παράγοντες στο χώρο του μπάσκετ. Ο ισχυρός άνδρας του Ίκαρου Καλλιθέας είναι επίσημα υποψήφιος στις εκλογές της ΕΟΚ ενώ όπως έγινε γνωστό, θα γίνουν νέες πληρωμές στον Ίκαρο Καλλιθέας, με τον Αγγελόπουλο να δείχνει έμπρακτα την στήριξή του προς τους αθλητές της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ίκαρου:

“Σύσσωμη η οικογένεια του Ίκαρου Καλλιθέας εύχεται καλή επιτυχία στον Δημήτρη Αγγελόπουλο στις ερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, κατέθεσε και επίσημα τα έγγραφα που απαιτούνταν για την υποψηφιότητα του, διεκδικώντας με αξιώσεις μία θέση στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Αν όσοι εκλεγούν έχουν το ίδιο όραμα, μεράκι, πάθος αλλά και την ίδια αγάπη με αυτή του κ. Αγγελόπουλου, τότε σίγουρα η επόμενη ημέρα του Ελληνικού μπάσκετ θα είναι γεμάτη ελπίδα και επιτυχίες.

⚠Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου θέλει να ενημερώσει ότι εντός των προσεχών ημερών θα προχωρήσει σε πληρωμές στους παίκτες της ομάδας που βρίσκονται εκτός Αττικής. Αυτό αποτελεί ακόμα μία απόδειξη ότι σε χαλεπούς καιρούς που οι αθλητές δοκιμάζονται σοβαρά, ο Ίκαρος Καλλιθέας γίνεται «ασπίδα» προστασίας προσπαθώντας να συμβάλει με πράξεις στην επιβίωση των αληθινών πρωταγωνιστών του αθλήματος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Μητέρες στα παρκέ

Η ΕΟΚ, έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της, όπου ανάμεσα σ…