Κεντρική Ηρακλής Iraklis Athens Club: “Θοδωρή αν θέλεις να μας κουνήσεις το μαντήλι, στο καλό…”

Iraklis Athens Club: “Θοδωρή αν θέλεις να μας κουνήσεις το μαντήλι, στο καλό…”

iraklis e1563373332137

Ανακοίνωση για το τμήμα μπάσκετ του Ηρακλή εξέδωσε το “Iraklis Athens Club”, “στέλνοντας” διάφορα μηνύματα… Αναλυτικά:

“(Η ανακοίνωση συντάσσεται το Σάββατο 13/3 και θα δημοσιευτεί ακριβώς μετά τη λήξη του «τελικού παραμονής» με το Μεσολόγγι για ευνόητους λόγους, ανεξαρτήτου αποτελέσματος)

Ο ΚΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙ

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που έκαναν υπομονή, τόση υπομονή που μπροστά τους ο γάιδαρος φαινόταν νευρικός! Κάποια στιγμή όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν άλλη υπομονή και έτσι ο Κόμπος έφτασε στο Χτένι! Αυτοί οι άνθρωποι ήταν οι «πουθενάδες».Οι «πουθενάδες» της Αθήνας είναι άνθρωποι που κατά μέσο όρο είναι πάνω από 35 χρόνια οπαδοί του ΗΡΑΚΛΗ ο καθένας.Οι «πουθενάδες» της Αθήνας άνοιξαν σύνδεσμο οπαδών, στεγασμένο, με καταστατικό, διοικητικό συμβούλιο, ταμείο, μέλη και όλα όσα ορίζονται από το νόμο το 2008.Από την ιδρυτική τους ανακοίνωση ως και σήμερα συνεχίζουν να πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες χωρίς καμία έκπτωση. Να είναι αυτόνομοι και αυτάρκεις. Και επειδή οι καλοθελητές θα πιαστούν από μια λέξη επεξηγούμε πως αυτονομία και αυτάρκεια ορίζουμε τη μη εξάρτηση από οποιονδήποτε επιχειρηματία, παράγοντα, πολιτικό, επιφανές μέλος.

Να μην ασκήσουμε ΠΟΤΕ ως σύνδεσμος παραγοντικό ρόλο, είτε ως σύνδεσμος, είτε κάποιο μέλος μας ατομικά. Να μη γίνουμε ΠΟΤΕ παράρτημα κάποιου άλλου συνδέσμου οπαδών, παράταξης. Να στηριζόμαστε αποκλειστικά και μόνο στις τσέπες μας και στη στήριξη του τεράστιου ΛΑΟΥ του ΗΡΑΚΛΗ μέσω των materials! Ουπς κι αυτοί «πουθενάδες» νομίζουμε λέγονται!Υπηρετώντας το δόγμα «ένα τμήμα έχουμε ζωντανό», «ο Θοδωρής είναι γριά και βάζει λεφτά», «μετά τον Θοδωρή το χάος, μετά τον Θοδωρή το τίποταααα» κάναμε ατελείωτη υπομονή όσα κι αν μας έσερνε ο Θοδωρής. Μιλάμε για τον ίδιο αυτάρεσκο Θοδωρή που γράφει, λέει και διατυμπανίζει παντού και με όλους τους τρόπους ότι βάζει λεφτά στο μπάσκετ. Πραγματικά είμαστε περίεργοι από που έχει έσοδα, αφού οι «πουθενάδες» αγόρασαν 70 διαρκείας και με γεμάτο Ιβανώφειο του δίνουν 1.000€ εισπράξεις. Σύμφωνα με τον Θοδωρή, λοιπόν, σε ένα Ιβανώφειο με 2.500 κόσμο ο κάθε «πουθενάς» εισφέρει 0,4€!!!

Μιλάμε για τον ίδιο Θοδωρή που ενάντια στη θέληση του κόσμου ψηφίζει την παραμονή ομάδων που βαθμολογικά έχουν πέσει και διατυμπανίζει πως είναι «γραμμάτια που θα πληρωθούν». Όντως Θοδωρή μας πληρώθηκαν. Μας απέκλεισαν οι πεθαμένοι και μας ισοπέδωσαν αγωνιστικά δις οι έτεροι πεθαμένοι .Μιλάμε για τον ίδιο Θοδωρή που κατά τη μεταβατική του περίοδο από φίλαθλος σε παράγοντας (τότε δηλαδή που συνεισέφερε οικονομικά αλλά δεν είχε θεσμικό ρόλο στην ομάδα), σε ένα ματς στο Ψυχικό, παρουσία άνω των 15 ατόμων είχε προσφερθεί να πληρώνει αυτός το ενοίκιο του Athens Club ολόκληρο.

Η απάντηση του Athens Club ήταν η προφανής και μπορεί να μας το επιβεβαιώσει και ο ίδιος. Αν και ο ίδιος μάλλον δεν έχει και πολύ καλή μνήμη, καθώς θυμάται να βρίζουμε την ομάδα στο Ψυχικό πριν 3 χρόνια, κάτι που προφανώς δε συνέβη ποτέ και έχουμε προβεί σε παλαιότερη διάψευση του γεγονότος.Στο πέρασμα των ετών ο ίδιος αυτάρεσκος Θοδωρής συνέχισε τις διαδικτυακές επιθέσεις, και όχι μόνο, στο Athens Club και στους άλλους συνδέσμους του ΗΡΑΚΛΗ.Ποιος ξεχνάει άλλωστε την αήθη και ψευδή επίθεση του στο κλαμπ μας αλλά και σε μέλος μας προσωπικά, μέσω σελίδας στα σόσιαλ μίντια συνδέσμου που ιδρύθηκε για 10 μέρες? Στο πέρασμα των ίδιων ετών οι «πουθενάδες» συνέχιζαν να κάνουν υπομονή, να καταπίνουν χιλιόμετρα για να δουν την ομάδα, να στηρίζουν την ομάδα.

Συνέχιζαν όμως επίμονα να προσπαθούν να βρουν και δίοδο συνεννόησης με τον ίδιο Θοδωρή, ώστε να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις ή διαφορές για το καλό της ομάδας. Σε όλες αυτές τις προσπάθειες, προσεγγίσεις, εκκλήσεις ο Θοδωρής δεν ανταποκρινόταν.Το περασμένο Σάββατο, μετά τη διαμαρτυρία μας με ένα πανό που έγραφε «ΠΑΙΚΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΞΥΠΝΗΣΤΕ» και παρευρισκόμενοι έξω από το κλειστό του Περιστερίου συναντήσαμε – άθελα του προφανώς – τον Θοδωρή ο οποίος πεζός κατευθυνόταν προς το γήπεδο. Μετά την αρχική μας διαμαρτυρία για το χάλι της ομάδας, ο Θοδωρής έκατσε και συνομίλησε μαζί μας για περίπου 20 λεπτά. Η συζήτηση ήταν σε απόλυτα κόσμια πλαίσια και από τις δυο πλευρές παρά τα «μαργαριτάρια» που ακούσαμε. Παραθέτουμε ένα εξ αυτών: «Του χρόνου που θα βάλω για πούλημα την ομάδα να δω τι θα κάνετε».

Η συνέχεια όμως ήταν ενθαρρυντική αφού απάντησε θετικά σε αίτημά μας για συνάντηση μαζί του εντός Αθηνών μέσα στο διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις μετατραπήκαμε και πάλι σε «πουθενάδες» σήμερα…Και επειδή όσοι γνωρίζουμε τον Θοδωρή γνωρίζουμε πολύ καλά πως ό,τι κάνει έχει κάποιον σκοπό, δεν πιστεύουμε με τίποτα ότι το σημερινό έγινε αυθόρμητα. Εδώ και καιρό αντιλαμβανόμαστε τη διάθεση του για διχασμό των οπαδών με τους φιλάθλους, εν μέρει το πετυχαίνει.

Εμείς δε θα πέσουμε στην παγίδα του. Είμαστε σίγουροι πως ο Θοδωρής, είτε ετοιμάζει την ηρωική του έξοδο και κάνει τα πάντα εδώ και χρόνια για να την φορτώσει στους «κακούς οπαδούς», είτε εξυπηρετεί άλλους σκοπούς τους οποίους δεν είμαστε θέση να γνωρίζουμε. Αναρωτιόμαστε, αλήθεια, αν στα παγκόσμια αθλητικά δεδομένα υπάρχει ομάδα που να διασύρεται όπου παίζει, να είναι προτελευταία ενώ στόχος της ήταν η τετράδα και ο κόσμος της να την χειροκροτάει και να λέει «δεν πειράζει ξεφτιλίστε μας κι άλλο».

Αναρωτιόμαστε γιατί ο Θοδωρής καυχιέται για τα λεφτά που βάζει και παριστάνει τον επιτυχημένο, αφού η ομάδα από τότε που την πήρε δεν έχει πετύχει κανέναν απολύτως στόχο της εκτός της ανόδου από την Α2 στην Α1 μια χρονιά. Αναρωτιόμαστε γιατί ο Θοδωρής επιτίθεται με τόσο μένος κατά των συνοπαδών του επί τόσα χρόνια.

Για τους «πουθενάδες» του Athens Club ο Θοδωρής παύει να υφίσταται και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με την αρχοντιά του.Για να είμαστε, όμως ξεκάθαροι δεν πρόκειται να του κάνουμε τη χάρη να φύγουμε από το γήπεδο ή δίπλα από την ομάδα όσο κι αν το προσπαθεί.Θοδωρή εμείς δε σε διώξαμε. Το ακριβώς αντίθετο μάλιστα. Τόσα χρόνια προσπαθούμε να συνεννοηθούμε για το καλό του Συλλόγου.

Αν τώρα εσύ θέλεις να μας κουνήσεις το μαντήλι…στο καλό και να μη μας γράφεις! Και πάρε μαζί σου και τους Αμπελόκηπους και τους Λύκους και τον Ρέμο!Μετά τιμής,«Πουθενάδες Αθήνας»

Υ.Γ. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ.

ΥΓ.1 Μπράβο στους οπαδούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…