Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Ανακοίνωση για το θέμα Χάγκινς

Ηρακλής: Ανακοίνωση για το θέμα Χάγκινς

tsairelis

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, που προέκυψε με τη συμμετοχή του Χάγκινς. Ο Γηραιός αναφέρει ότι δεν έγινε καμία παρατυπία και ότι θα δικαιωθούν. Παράλληλα, εξέφρασαν τα παράπονα για τον τρίτο διαιτητή της αναμέτρησης με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως θεωρεί δεδομένη την αθωότητα της στην κλήση του Αθλητικού δικαστή για το θέμα της συμμετοχής του Χάγκινς στον αγώνα με τον Ιωνικό. Άλλωστε η διοργανώτρια αρχή επιβεβαίωσε ηλεκτρονικά το νόμιμο της συμμετοχής του παίκτη στον αγώνα με την καθιερωμένη λίστα που αποστέλλει όπως πάντα 2 ημέρες πριν τον αγώνα. Η φερεγγυότητα της ΚΑΕ Ηρακλής αποδεικνύεται από την απόκτηση φορολογικής ενημερότητας και την σταθερή οικονομική συνέπεια απέναντι στους καλαθοσφαιριστές της.

Επίσης η ΚΑΕ Ηρακλής εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για την αντιμετώπιση της από τον τρίτο διαιτητή του αγώνα που ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι και θεωρούμε πως με το σφύριγμά φάουλ στα 26″ πριν τη λήξη υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Η ΚΑΕ Ηρακλής έχει πάγια τακτική να μην ασχολείται με τη διαιτησία και ζητάμε το αυτονόητο, την δίκαιη αντιμετώπιση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Σφαιρόπουλος: «Παρά τις απουσίες μας, ελάτε να μας στηρίξετε»

Μήνυμα προς τον κόσμο έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός, Γιάννης Σφαιρόπο…