Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ξέμεινε από σέντερ η ΑΕΚ! Τέλος η σεζόν για Σλότερ

Ξέμεινε από σέντερ η ΑΕΚ! Τέλος η σεζόν για Σλότερ

Slaughter aek scaled

Η γκαντεμιά στην ΑΕΚ έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα με τους τραυματισμούς να πληθαίνουν μέρα με την μέρα. Τελευταίο θύμα είναι ο Μάρκους Σλότερ, ο οποίος τραυματίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, με τα αποτελέσματα να μην είναι καθόλου καλά. Συγκεκριμένα, οι εκτιμήσεις των γιατρών της Ένωσης κάνουν λόγο για απουσία μεταξύ τεσσάρων και έξι εβδομάδων, ενώ δεν αποκλείεται να έχει τελειώσει οριστικά όλη η σεζόν.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη χωρίς τους Μορέιρα, Γκίκα, Ζήση, Γιάνκοβιτς και Ματσιούλις, με τον Αμερικανό σέντερ να προστίθεται στην μακρά λίστα των απωλειών για τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην χειρότερη φάση της σεζόν με το πρόγραμμα – φωτιά να ακολουθεί για BCL και πρωτάθλημα.

Με τα παραπάνω δεδομένα, η ΑΕΚ ουσιαστικά έχει μείνει μόνο με τον Δημήτρη Μαυροειδή στην θέση του σέντερ, με την κατάσταση να έχει φτάσει στο απροχώρητο και μένει να δούμε αν θα αποκτηθεί ψηλός για την συνέχεια της χρονιάς.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Τα μαντάτα από από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη σήμερα (14/03) στο Metropolitan General ο Μάρκους Σλότερ δεν ήταν ευχάριστα. Ο άτυχος Αμερικανός σέντερ υπέστη θλάση 2ου βαθμού δεξιού γαστροκνημίου. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Μόουζες Κίνγκσλεϊ, ο οποίος τραυματίστηκε (στη διάρκεια του αγώνα με ΠΑΟΚ) στη μύτη.

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…