Κεντρική Basket League Άρης Η αποστολή του Άρη για Προμηθέα

Η αποστολή του Άρη για Προμηθέα

aris2 jpg

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (31/03, 17:00, ΕΡΤFLIX) τον Προμηθέα, στο κλειστό «Δημήτρης Τόφαλος», σε εξ αναβολής αναμέτρηση, για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, για τον αγώνα με την ομάδα της Πάτρας, ο προπονητής των «κίτρινων», Σάββας Καμπερίδης ανέφερε:

«Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, παρουσιαστήκαμε αδικαιολόγητα, χωρίς το απαιτούμενο κίνητρο. Πριν από το τακτικό κομμάτι του αγώνα, η ενέργεια στην άμυνα και η σωστή κυκλοφορία στην επίθεση, θα πρέπει να είναι τα θεμέλια της αγωνιστικής μας εικόνας. Γνωρίζουμε καλά ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα, όποτε θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να ελέγξουμε το ρυθμό, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι μας αντιστοιχεί».

Προπόνηση και αναχώρηση για Πάτρα

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε σήμερα (30/03), με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό (31/03) εκτός έδρας παιχνίδι. Απόντες ήταν ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ο Κώστας Τσιρογιάννης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού στους κοιλιακούς και το δεξί γόνατο, αντίστοιχα.

Το σημερινό (31/03) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video.

Την αποστολή του ΑΡΗ, που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Milosevic, Χαριτόπουλος, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Dragicevic, Little, DeCosey.

*Αρνητικά ήταν τα τεστ κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν χθες (29/03), τα μέλη της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…