Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: «Σε 50 μέρες έχουμε δώσει ένα ματς, και σε 20 θα δώσουμε 7»

Γιατράς: «Σε 50 μέρες έχουμε δώσει ένα ματς, και σε 20 θα δώσουμε 7»

Το παράπονο του για την κατάσταση με την αγωνιστική απραξία προϊόντος του κορωνοϊού και των υπολοίπων διακοπών (εθνική κλπ.) εξέφρασε ο Μάκης Γιατράς μετά την νίκη του Προμηθέα επί του Ιωνικού. Ο τεχνικός των Πατρινών τόνισε ότι δεν είναι απλά τρεις οι εβδομάδες της απραξίας, αλλά σε 50 μέρες οι παίκτες του έδωσαν 1 παιχνίδι, και σε 20 θα δώσουν 7.

Αναλυτικά:

«Δεν είναι τρεις εβδομάδες που δεν παίζαμε. Αν το δούμε συνολικά σε 50 μέρες έχουν δώσει ένα ματς και τώρα στις επόμενες 20 πρέπει να δώσουμε 7. Δόξα τω Θεώ, είμαστε υγιείς. Για οκτώ μέρες είχαμε μείνει όλοι εκτός προπονήσεων. Ευτυχώς και κάτι που έπαθε ο Αγραβάνης προς το τέλος δεν ήταν σοβαρό. Κάνουμε το σταυρό μας, προχωράμε τώρα να κάνουμε 2-3 προπονήσεις για το ματς της Τετάρτης με τον Αρη.

Ο Ιωνικός έπαιξε 40 λεπτά ζώνη. Θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη η διαφορά. Κάναμε κάποια λάθη, αλλά είναι λογικό όταν έχεις να παίξεις τόσο καιρό. Ο Ιωνικός δεν έχει και κανένα άγχος, μπήκε να παίξει ελεύθερα. Εμείς αγχωθήκαμε, αλλά ξαναλέω, δόξα τω Θεώ νικήσαμε και το σημαντικότερο είμαστε υγιείς.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Σίγουρα δεν είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό το μπάσκετ που παίζουμε. Από την άλλη βέβαια, έχουμε κάνει φέτος και… τέσσερις προετοιμασίες.

Ας μην είμαστε αχάριστοι όμως. Αλλοι περνάνε πραγματικά δύσκολα. Εμάς είναι και αθλητές τα παιδιά, είναι και μικρότερων ηλικιών στο σταφ και ευτυχώς δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα. Αλλοι έχουν θανάτους, ταλαιπωρίες, εμείς δεν έχουμε πάθει τίποτα.

Οσο για τους στόχους της ομάδας, εγώ έχω πει ποιοι είναι και αναλαμβάνω την ευθύνη. Το ότι τους βάζουμε βέβαια δε σημαίνει απαραίτητα και ότι θα τους πετύχουμε. Κανείς δεν υπογράφει συμβόλαιο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Λούντζης: «Γρήγορος ρυθμός και θεαματικό μπάσκετ»

Ο Μίχαλης Λούντζης μίλησε ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ο παίκτης του Προμηθέα Πάτρας…