Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ «Φωτιά» στο Survivor: Οργή κατά Τριαντάφυλλου – «Μας δωροδόκησε με 2.000 ευρώ για να τον στηρίξουμε» (vid)]

«Φωτιά» στο Survivor: Οργή κατά Τριαντάφυλλου – «Μας δωροδόκησε με 2.000 ευρώ για να τον στηρίξουμε» (vid)]

Survivor 3

«Φωτιά» βάζει στο Survivor 4 η αποκάλυψη δύο παικτών της κόκκινης ομάδας πως ο Τριαντάφυλλος τους δωροδόκησε για να τον στηρίξουν.

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, στο Survivor της Τετάρτης, σχετικά με τον Τριαντάφυλλο. Μια αποκάλυψη που έκανε τόσο στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης όσο και στου συμπαίκτες του στην κόκκινη ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Τριαντάφυλλος σε μένα μου είχε πει, εμένα και στον Κόρομι, να μας δώσει χρηματικό ποσό… Χρηματικό ποσό της τάξης των 2000 ευρώ! Χρηματικό ποσό για να είμαστε μαζί του και να κρατηθεί στο παιχνίδι.

«Του είπα πως δεν έχουμε ανάγκη τα λεφτά σου». «Με έχει πιάσει πολλές φορές στο παρελθόν να μου δώσει χρηματικό ποσό έξω από το παιχνίδι για να τον κρατήσουμε παραπάνω. Πράγμα που το είχα ακούσει και είπε στον Κόρομι, τι λέει» πρόσθεσε ο παίκτης των Κόκκινων.

Στη συνέχεια, Τριαντάφυλλος και Κόρο προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους, ωστόσο τα πράγματα έγιναν μάλλον χειρότερα.

«Με έχεις κάνει και πεινάω! Λες ιστορίες!» τόνισε ο Κόρομι, κατηγορώντας τον Τριαντάφυλλο ότι πήγε να τον δωροδοκήσει με μισή μπανάνα για να μην τον ψηφίσει.

«Είσαι δυο μήνες εδώ και είσαι ηθοποιός! Αγωνιστικά δεν είσαι ο χειρότερος; Απάντησέ μου! Δεν αντέχω να μου κάνεις τον ηθοποιό, κάνεις τον κολλητό μου για να μείνεις στο παιχνίδι. Αγωνίζομαι και παλεύω, δεν κάθομαι στην καλύβα. Είσαι πολύ καλός ηθοποιός, είσαι τέλειος ηθοποιός και όλοι σε πιστεύαμε. Ευτυχώς χάσαμε την ασυλία, σε ψήφισα και είδαμε ποιος είσαι! Κολλητέ μου φίλε είσαι τόσο ηθοποιός. Είσαι τόσο χαζός…», είπε ο Κορόμι.

«Δεν είμαι ηθοποιός. Με πείραξε πάρα πολύ. Δεν είμαι ηθοποιός ρε φίλε. Είμαι ο Τριαντάφυλλος. Ό,τι έχω να σου πω το λέω μπροστά σου. Για ποιο πράγμα; Σου έπαιξα κάποιον ρόλο; Σου έκανα κάτι; Έπαιξα κάποιο άσχημο παιχνίδι τους τελευταίους δύο μήνες», απάντησε ο τραγουδιστής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…