Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα: Πρόκριση για τρεις, κίνδυνος αποκλεισμού για Ρεάλ!

Ευρωλίγκα: Πρόκριση για τρεις, κίνδυνος αποκλεισμού για Ρεάλ!

shane larkin anadolu efes istanbul eb20 1 scaled

Ολοκληρώθηκε η πρώτη πράξη της 32ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας με δύο ακόμα ομάδες να έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο τους για τα πλέι οφ της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, τον δρόμο της Μπαρτσελόνα που από την περασμένη αγωνιστική είχε προκριθεί και με τη βούλα, ακολούθησαν οι Αρμάνι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εφές, μετά τις νίκες τους κόντρα σε  Ερυθρό Αστέρα, Ζενίτ και Ρεάλ αντίστοιχα.

Μάλιστα στην περίπτωση των δύο τελευταίων πρόκειται για δύο νίκες που βάζουν σε μπελάδες τους ηττημένους. Από την μια η Ζενίτ που πλέον βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας (με παιχνίδι λιγότερο) και από την άλλη η Ρεάλ, για  την οποία ο κίνδυνος είναι ακόμα μεγαλύτερος καθώς την προσπέρασε η Μπασκόνια με την νίκη της επί του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, αύριο σε περίπτωση που η Βαλένθια κερδίσει τον Ολυμπιακό αύριο θα την προσπεράσει και αυτή (γιατί αμφότερες οι ισπανικές ομάδες έχουν την ισοβαθμία με την Βασίλισσα.  Τέλος, με το έναμισι πόδι στα πλέι οφ είναι η Φενέρμπαχτσε μετά την νίκη της επί της Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να χάνουν έδαφος στην μάχη της τετράδας.

H Βαθμολογία:

Καταγραφή 11

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…