Κεντρική Διεθνή Eurocup Eurocup: «Κλείδωσαν» πέντε εισιτήρια για τους «8» (pic)

Eurocup: «Κλείδωσαν» πέντε εισιτήρια για τους «8» (pic)

ante tomic joventut badalona photo nanterre claire macel ec20 scaled

Ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις δύο μέρες της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των «16» του Γιούροκαπ, με το παζλ των προημιτελικών να αρχίζει σιγά σιγά να διαμορφώνεται. Ήδη από την πέμπτη αγωνιστικής είχαν «κλειδώσει» την θέση τους τόσο η Βίρτους Μπολόνια όσο και η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, αφού αμφότερες είχαν το απόλυτο του 5-0.

Στα σημερινά παιχνίδια η Μπουντούτσνοστ χρειαζόταν νίκη με τρεις πόντους διαφορά κόντρα στην Τσεντεβίτα και την πήρε με 13, παίρνοντας την πρόκριση, ενώ το ίδιο έπραξε και η Μπανταλόνα, η οποία επικράτησε με 95-88 επί της Μπουρζ στην Γαλλία.

Άλλη μια ομάδα που είχε ήδη προκριθεί ήταν η Μονακό, η οποία ωστόσο επικράτησε και σήμερα στην έδρα της Μάλαγα με 98-89, αφήνοντας την ομάδα του Κατσικάρη χωρίς νίκη στην διοργάνωση.

Έτσι, τα δύο ζευγάρια των προημιτελικών που έχουν ήδη διαμορφωθεί είναι τα Μονακό – Μπουντούτσνοστ και Βίρτους – Μπανταλόνα. Παράλληλα, η Ούνικς θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του ομίλου F, ενώ το τέταρτο και τελευταίο ζευγάρι θα είναι αυτό ανάμεσα στον πρώτο του ομίλου F και τον δεύτερο του ομίλου H.

top 16 eurocup

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Eurocup

Δειτε επισης

Προμετέι – Άρης 95-67

Δεν τα κατάφερε ο Άρης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup Ο Άρης δεν τα κατάφερε…