Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ ΕΣΑΚΕ: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για τις αναβολές

ΕΣΑΚΕ: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για τις αναβολές

ΕΣΑΚΕ

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη αποφάσισε να κάνει ο ΕΣΑΚΕ αύριο, Τρίτη, ώστε να συζητήσει το ζήτημα των πολλών αναβολών το τελευταίο διάστημα στην Basket League. O κορωνοϊός έχει χτυπήσει αλύπητα το Πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα με τις αναβολές αγώνων να διαδέχονται η μια την άλλη.

Μάλιστα, με αρχή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, η διοργανώτρια αρχή εγκρίνει αιτήματα αναβολών για ομάδες με λιγότερα από τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα που αναφέρει το πρωτόκολλο, έτσι ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Ωστόσο, οι νέες αναβολές σε συνδυασμό με τα ματς του κυπέλλου που αποφασίστηκε να γίνουν μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, αλλά και τον χρόνο που θα χρειαστεί η Εθνική ομάδα για να προετοιμαστεί για το προολυμπιακό τουρνουά, έχουν αρχίσει να δημιουργούν πρόβλημα στο καλεντάρι παρότι οι ομάδες είναι μόλις 12 την φετινή σεζόν.

Έτσι, βασικό θέμα συζήτησης θα είναι αυτό των αναβολών αλλά και των κριτηρίων τους, καθώς όλες οι τελευταίες αναβολές δεν έχουν γίνει βάσει πρωτοκόλλου. Φυσικά, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος (με την τεράστια διασπορά του ιού στον Παναθηναϊκό) η απόφαση της μη τήρησης του πρωτοκόλλου ήταν μάλλον σοφή, ωστόσο θα πρέπει να εξετασθούν εκ νέου τα κριτήρια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …