Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας – Χίμκι 92-81: Δύσκολη νίκη για τους Σέρβους

Ερυθρός Αστέρας – Χίμκι 92-81: Δύσκολη νίκη για τους Σέρβους

landry nnoko crvena zvezda mts belgrade eb20

Ο Ερυθρός Αστέρας δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Χίμκι, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 92-81. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά στα τελευταία λεπτά οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Ο Τζόρνταν Μίκι ήταν καυτός στο ξεκίνημα του ματς και σημείωσε τους έξι από τους οχτώ πρώτους πόντους της ομάδας του (3-8). Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν κάκιστος στο πρώτο δεκάλεπτο και σημείωσε μόλις 8 πόντους και όπως ήταν φυσικό κυνηγούσε στο σκορ (8-15).

Η σερβική ομάδα βελτιώθηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά η Χίμκι δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τα ηνία του σκορ (21-27). Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε την πίεση και κατάφερε να φτάσει σε απόσταση αναπνοής (31-33) και το ίδιο σκηνικό έμεινε μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου (34-38).

Η Χίμκι παρότι ήταν αποδεκατισμένη έδειχνε ικανή γι ακόμη μία νίκη, καθώς κράταγε σε απόσταση τον Ερυθρό (43-51). Τα πράγματα δεν κύλησαν, όμως, με τον ίδιο τρόπο για τη ρωσική ομάδα. Ο Ερυθρός με εξαιρετική επιθετική λειτουργία κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς (62-60).

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα για τη νίκη (66-66). Ο Ερυθρός στα τελευταία λεπτά είχε τον έλεγχο και τελικά πήρε τη νίκη με 92-81.

Τα δεκάλεπτα: 8-15, 34-38, 62-60, 92-81

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…