Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ σε ΓΓΑ: «Έχουν καταλύσει κάθε δημοκρατικά παγιωμένο τρόπο λειτουργίας»

ΕΟΚ σε ΓΓΑ: «Έχουν καταλύσει κάθε δημοκρατικά παγιωμένο τρόπο λειτουργίας»

eok

Βολές κατά της ΓΓΑ και των αποφάσεων της αναφορικά με τα σωματεία που θα συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ έριξε η ομοσπονδία. Αρχικά με ανακοίνωση της αναφέρει ότι τα σωματεία που δεν έχουν συμπεριληφθεί στην λίστα είναι αυτά που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο, ενώ με νέα ανακοίνωση κάνει λόγο για ακατανόητες και αντικρουόμενες αποφάσεις.

Αναλυτικά:

Με την υπ΄ αριθμ. 216/16-3-2016 απόφασή της η Εκτελεστική Επιτροπή του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας της Ε.Ο.Κ. έκανε γνωστό ότι όσα αθλητικά σωματεία δεν περιλαμβάνονται στον εκλογικό κατάλογο των σωματείων πού έχουν δικαίωμα ψήφου στην Τακτική Γενική Συνέλευση και στις Αρχαιρεσίες της Ε.Ο.Κ. για την ανάδειξη των μελών του Δ.Σ. αυτής, που πρόκειται να διεξαχθούν στις 28 Μαρτίου 2021, αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουν συμπεριληφθεί στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων του άρθρου 142 του ν. 4714/2020 (ΦΕΚ Α΄ 148).

Οι ακατανόητες και αντικρουόμενες αποφάσεις επί αποφάσεων του αρμόδιου Υπουργείου και της ΓΓΑ, μαρτυρούν την πλήρη σύγχυση και την απέλπιδα προσπάθεια νομιμοποίησης ενεργειών που προηγήθηκαν και που έχουν καταλύσει κάθε δημοκρατικά παγιωμένο τρόπο λειτουργίας του αθλητικού κινήματος.

Επειδή πολλές αυθαίρετες ερμηνείες έχουν δοθεί μετά τις αποφάσεις της ΓΓΑ που η ίδια ανακάλεσε λίγες ημέρες αργότερα, επισυνάπτουμε την κάτωθι επιστολή που η ΕΟΚ είχε στείλει στις 8/3/21 και απαντά σε όλα αίροντας κάθε πιθανή παρανόηση.

1

2

3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…