Κεντρική NBA Εκτός Μαϊάμι ο Λέοναρντ για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς
NBA

Εκτός Μαϊάμι ο Λέοναρντ για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς

leonard

Ο σέντερ του Μαϊάμι, Μάιερς Λέοναρντ βρίσκεται εκτός ομάδας επ’ αόριστον, ανέφερε η ομάδα των Χιτ, ενώ το ΝΒΑ διεξάγει έρευνα σχετικά με τη χρήση αντισημιτικής ορολογίας κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης ζωντανής ροής βιντεοπαιχνιδιών.

«Οι Μαϊάμι Χιτ καταδικάζουν σθεναρά την χρήση οποιουδήποτε είδους λόγου μίσους. Οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο Μάιερς Λέοναρντ ήταν λανθασμένες και δεν θα ανεχθούμε ρητορική μίσους από κανέναν, που σχετίζεται με τον οργανισμό. Ο Μέγιερς Λέοναρντ θα είναι εκτός ομάδας επ’ αόριστον. Οι Μαϊάμι Χιτ θα συνεργαστούν με το ΝΒΑ, ενόσω διεξάγεται η έρευνα» ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το Μαϊάμι.

Ο Λέοναρντ απολογήθηκε δημόσια λέγοντας τα εξής:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για την χρήση της αντι-σημιτικής προσβολής κατά τη διάρκεια ενός live stream, χθες. Ενόσω δεν γνώριζα εκείνη την στιγμή τι σήμαινε αυτή η λέξη, η άγνοιά μου για την ιστορία της και το πόσο προσβλητική είναι για την εβραϊκή κοινότητα δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαι πρόθυμος να βρω ανθρώπους που θα με διδάξουν για αυτού του είδους το μίσος και το πώς μπορούμε να το καταπολεμήσουμε. Υπόσχομαι πως θα τα πάω καλύτερα και οι μελλοντικές ενέργειές μου θα είναι πολύ πιο δυναμικές, από την χρήση αυτής της λέξης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…