Κεντρική Γυναίκες Δουβίτσας τριετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δουβίτσας τριετίας στον ΠΑΣ Γιάννινα

 Την εμπιστοσύνη τους στον Νίκο Δουβίτσα εξέφρασαν έμπρακτα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα, ο Έλληνας κόουτς θα κάτσει στο τιμόνι της ομάδας για την επόμενη τριετία, καθώς ανανεώθηκε το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά:

H διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Δουβίτσα για τα επόμενα 2+1 έτη.

Ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Ζήκος δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον Νίκο Δουβίτσα για τα επόμενα 3 χρόνια. Η απόφαση αυτή δεν ήταν δύσκολη καθώς από την πρώτη στιγμή τα δείγματα γραφής του κόουτς Δουβίτσα ήταν πολύ θετικά, όπως και το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα μας στους αγώνες αλλά και καθόλη αυτή τη δύσκολη περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος, που αντιμετωπίστηκε με επαγγελματισμό. Μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία για την ομάδα αλλά και τα τμήματα υποδομών και έχουμε όλοι υψηλούς στόχους, τους οποίους με δουλειά και αφοσίωση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε”.

Με τη σειρά του ο Νίκος Δουβίτσας δήλωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Γιώργο Μάστακα και αντιπρόεδρο Γιάννη Ζήκο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ανανεώνοντας το συμβόλαιο μου. Η ομάδα δείχνει ότι έχει την διάθεση και το σθένος να φθάσουν πολύ ψηλά τον ΠΑΣ Γιάννινα και εύχομαι κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και καλύτερα. Πλέον το πρωτάθλημα ξεκινάει με πολλούς προβληματισμούς και ερωτηματικά που κάθε ομάδα θα πρέπει να βρίσκει τρόπους να τα αντιμετωπίζει. Κάποιες ομάδες ενισχύθηκαν κάποιες έχασαν βασικές παίκτριες και όλα αυτά γιατί δεν υπήρχε ένας προγραμματισμός από την αρχή έτσι ώστε να μην σταματήσουμε ποτε. Εγώ προσωπικά και οι παίκτριες μου με την στηρίξη της διοίκησης θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα κάνουμε τα πάντα να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με υγεία και αξιοπρέπεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου

Οι διαιτητές και οι κομισάριοι της 2ης αγωνιστικής του 2ου γύρου της Α1 Γυναικών, είναι: Σ…