Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δίπλαρος: Το στοίχημα του Κάτας που δίνει κίνητρο στους παίκτες

Δίπλαρος: Το στοίχημα του Κάτας που δίνει κίνητρο στους παίκτες

3129436 scaled

O Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με το Μεσολόγγι και έφτασε σε μια επιβλητική νίκη. Κάτι που μπορεί να ξεχωρίσει κανείς από την αναμέτρηση είναι η διάθεση των παικτών του Κάτας στην άμυνα, ακόμα και όταν όλα είχαν κριθεί.

Την εξήγηση στο παραπάνω φαινόμενο έδωσε στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ο Νίκος Δίπλαρος. ο γκαρντ του Τριφυλλιού αποκάλυψε ότι όπως είχε συμβεί και στο ματς με το Περιστέρι, ο Ισραηλινός τεχνικός τους έβαλε έναν στόχο να μην δεχθούν πάνω από τριάντα πόντους στο δεύτερο μέρος. Και το κατάφεραν αφού η ομάδα του Καλαμπάκου έμεινε στους 29.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Δίπλαρος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είχαμε ένα στοίχημα των 30 πόντων όπως στο Περιστέρι. Βρίσκουμε κίνητρο με αυτό που μας λέει ο κόουτς. Πάντα μπαίνουμε έτοιμοι και πάντα παλεύουμε. Κάποιες φορές δεν βγαίνει όπως θέλουμε. Μπήκαμε σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο», τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της ΕΡΤ.

Για να προσθέσει: «Πολλά μπορούμε να πούμε. Υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν είναι δικαιολογία όμως. Δεν υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Μπήκε πιο δυνατά το Μεσολόγγι, αλλά μέσα από την άμυνά μας πήραμε το μομέντουμ του αγώνα.

Κάνουμε την ίδια προετοιμασία και στις δύο διοργανώσεις ώστε να μην καταλαβαίνουμε τη διαφορά των αγώνων. Η προετοιμασία του αγώνα στην Ελλάδα είναι εξίσου ίδια με αυτή στην Ευρωλίγκα. Η προετοιμασία είναι ίδια και γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι και στις δύο διοργανώσεις», δήλωσε κλείνοντας ο Νίκος Δίπλαρος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…