Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Χεζόνια: «Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ευρωλίγκα»

Χεζόνια: «Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ευρωλίγκα»

εμφάνιση

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν εξαιρετικός στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν το συνδύασε με νίκη. Ο Κροάτης μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα τόνισε ότι είχε ξεχάσει πόσο δύσκολο ήταν να παίζεις στην Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά:

«Μέρος της ήττας ανήκει σε μένα, φταίω κι εγώ. Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ευρωλίγκα. Ήταν λίγο συναισθηματική στιγμή για μένα που έπαιζα απέναντι στην παλιά μου. Μετά από έξι μήνες δεν είχα καλές ανάσες στο πρώτο ημίχρονο. Τα πράγματα όμως πήγαν καλά για μένα, όχι για τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με κάνουν να νιώθω ότι είμαι σπίτι. Είμαι ευγνώμων και μακάρι να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, με νοιάζει μόνο η ομάδα και να είμαι εκεί ψηλά (σ.σ. έδειξε τα λάβαρα με τα τρόπαια της ομάδας).

Αν και είμαι αρκετά ντροπαλός, προσπαθώ να απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Με υγιείς τους Παπαπέτρου και χωρίς αυτούς ο επόμενος θα πρέπει να βγει μπροστά και να παίξει. Ο Κάτας κάνει καταπληκτική δουλειά, μας στέλνει εκεί που πρέπει και νομίζω θα αποτελέσουμε δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα μέχρι το τέλος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

Στα ερχόμενα παιχνίδια της Euroelague, αναφέρθηκε ο Εργκίν Αταμάν. «Αγχώθηκε» για τρία δεκ…