Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χατζόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι ο λαός του»

Χατζόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι ο λαός του»

Στην τεράστια στήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ στάθηκε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107,4 o Θανάσης Χατζόπουλος. Ο βασικός χρηματοδότης του μπασκετικού ΠΑΟΚ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι πάντα ο λαός του, και ως εκ τούτου ήταν δεόμενή η στήριξη μέσω της Αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά:

«Η χρονιά ξεκίνησε και είχαμε ένα στόχο, όμως πάμε να πετύχουμε περισσότερους καθώς και αγωνιστικά πηγαίνουμε καλά. Δεν είχαμε στόχο τα πλέι οφ αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε την πορεία μας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε τις σωστές επιλογές, και προχωράμε όλοι μαζί.

Όσο για το οικονομικό σκέλος, τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς τη βοήθεια των συνοπαδών μου. Ο λαός του ΠΑΟΚ δε θα άφηνε ποτέ την ομάδα μόνη της. Ποτέ. Ο ΠΑΟΚ ήταν και είναι ο λαός του, και τώρα στα δύσκολα, έδειξε το ποιος είναι. Μας έλεγαν τρελούς που βάλαμε τον πήχη στις 500.000 Ευρώ και πάμε να τον φτάσουμε. Με τα χρήματα που βάζει ο κόσμος, μας βοηθά να πληρώσουμε τις ομάδες του παρελθόντος. Και του χρόνου εξυγίανση θα κάνουμε. Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Πρέπει να ξεχρεώσουμε, τέλος. Τι να λέμε; Να πάμε να πάρουμε καλύτερο ξένο για να βγούμε τρίτοι; Και το κομμάτι του χρέους που θα έχουμε του χρόνου, τι θα το κάνουμε; Θα το κοιτάμε; Θα το αφήσουμε; Δεν υπάρχει περίπτωση. Μερικοί κάνουν μπακαλίστικες προσθέσεις και λένε «θα πάρουμε αυτά από εδώ, αυτά από εκεί, μαζέψαμε και μερικά οπότε πάμε». Δεν πάμε πουθενά αλλού εκτός από το να σβήσουμε το χρέος μας. Τελεία. Η απόφαση να μπω στην προσπάθεια ήταν καθαρά λογική. Ναι, έχουμε το συναίσθημα, έχουμε την τρέλα, αλλά θέλει και λογική. Αλλιώς θα λέγαμε «πάμε να φέρουμε παίκτες, να παίξουμε Ευρώπη». Θέλει και λογική και τρέλα».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Ήθελα να γίνουμε όπως οι τρεις σωματοφύλακες. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Είμαστε κάθε μέρα μαζί. Μια παρέα. Δεν κοιτιόμαστε και περιμένουμε να στρίψουμε και να φύγουμε. Γίναμε ομάδα και έχουμε οικονομική συνέπεια. Όταν μας αφήνει εμάς ο εργοδότη μας απλήρωτους, τι λέμε; «Έλα μωρέ, θα δούμε»; Και αυτό παίζει το ρόλο του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον… τελικό [pic]

Η ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει απόψε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου …