Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Χάρισον: “Δεν εγκαταλείπουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας”

Χάρισον: “Δεν εγκαταλείπουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας”

harrison baskonia scaled

Στο γεγονός ότι ο οι παίκτες του Ολυμπιακού παρά τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος συνεχίζουν να πιστεύουν στους εαυτούς τους εστίασε ο Άαρον Χάρισον κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Βιτόρια, ενόψει της αναμέτρησης με την Μπασκόνια. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την Ευρωλίγκα και ότι θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες τους για πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Πρέπει να αντιδράσουμε. Γνωρίζουμε τη θέση που βρισκόμαστε, ξέρουμε πως έχουμε κάνει αρκετές σερί ήττες, αλλά σίγουρα εξακολουθούμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Θα βγούμε στο παρκέ και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να νικήσουμε. Στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ κάναμε ένα μεγάλο come back. Είχαμε πολλή ενέργεια και κάναμε ένα μεγάλο σερί. Στον επαγγελματικό αθλητισμό πρέπει να ‘χτίζεις’ πάνω σε κάτι τέτοιο, οπότε θεωρώ πως και εμείς θα πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στα κλειδιά της αναμέτρησης, είπε: «Θα πρέπει να παίξουμε το πιο σκληρά από ότι παίζουν εκείνοι. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που παίζει σκληρά και είναι αθλητική. Όμως, και εμείς είμαστε αθλητική ομάδα, παίζουμε καλά, παίζουμε ομαδικά και είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για να τον κερδίσεις. Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε».

Τέλος, για το αν υπάρχει στην ομάδα πίστη για πρόκριση παρά τις εξαιρετικά περιορισμένες πιθανότητες, είπε: «Έχουμε τα πάντα. Ικανότητα, έμπειρους παίκτες… Δεν εγκαταλείπουμε. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε και να πιστεύουμε ο ένας στον άλλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…