Κεντρική Basket League Basket League: Τα φώτα στη Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα της ημέρας (27/3)

Basket League: Τα φώτα στη Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα της ημέρας (27/3)

aek aris

Η 19η αγωνιστική της Basket League κάνει τζάμπολ σήμερα (27/3) με τη διεξαγωγή τριών αγώνων. Ο σημαντικότερος γίνεται στη Θεσσαλονίκη, με τον Άρη να φιλοξενεί την αποδεκατισμένη ΑΕΚ, τέσσερις στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία και να κοιτάξουν ψηλότερα απέναντι στην Ένωση, η οποία προέρχεται από δύο βαριές ήττες για το Basketball Champions League.

Αυτό θα είναι το τρίτο ματς σε έξι μέρες για την ΑΕΚ, η οποία έχει πολλά προβλήματα (εκτός είναι οι Μορέιρα, Σλότερ και Γόντικας, πιθανότατα ο Μαυροειδής και αμφίβολοι οι Ζήσης και Γιάνκοβιτς).

Στην Πάτρα, ο Προμηθέας φιλοξενεί τον Ιωνικό, επιστρέφοντας στη δράση ύστερα από 20 ημέρες, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Χωρίς άγχος ο Ιωνικός, ο οποίος έχει σώσει την παρτίδα, αλλά και χωρίς τον Αντώνη Κόνιαρη που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Η δράση ολοκληρώνεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός στις 20:00 θα παίξει με το Μεσολόγγι. Η διαφορά δυναμικότητας είναι τεράστια, με τις δύο ομάδες να κάνουν μία καλή προπόνηση ενόψει της συνέχειας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο 87-73 (vid)

Με τον Έβανς οδηγό η Ζαλγκίρις «καθάρισε» την Αρμάνι Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν αυτή που «καιγότ…