Κεντρική Basket League Άρης Αξιέπαινη κίνηση του Α.Σ. Άρης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας

Αξιέπαινη κίνηση του Α.Σ. Άρης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχωρά ο Α.Σ. Άρης, όπου πρόεδρος είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης, μιας και θα συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Α.Σ. Άρης:

“Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα γενέθλια του ΑΡΗ έρχονται σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και τους συνανθρώπους μας. Και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, όταν στη δοκιμασία της πανδημίας του Covid-19 «προστίθενται» τα φυσικά φαινόμενα.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής για την οσονούπω συμπλήρωση 107 χρόνων της ιδέας που λέγεται ΑΡΗΣ και δεν αποτελεί μόνο αθλητικό, αλλά και κοινωνικό φαινόμενο, φέτος τείνουμε χείρα βοηθείας στους συνανθρώπους μας, με την ελπίδα αυτή να είναι η τελική δοκιμασία στην οποία υποβάλλεται η Ελλάδα φέτος.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ξεκινά τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν τα παρακάτω είδη, τα οποία θα συγκεντρώνονται στο γυμναστήριο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ARIS Fitness & Sports (Αλκμήνης 69), από σήμερα Τρίτη 09/03 μέχρι την Κυριακή 14/03, τις ώρες 10:00πμ.-13:00μμ. και 17:00μμ.-20:00μμ.

Τα είδη που μπορούν να προσφέρουν όσοι θέλουν να απλώσουν μία χείρα βοηθείας στους πληγέντες, είναι τα εξής:

Κλινοσκεπάσματα & Πετσέτες

Είδη ρουχισμού, όπως φόρμες και μπουφάν, για παιδιά και ενήλικες

Είδη προσωπικής υγιεινής, όπως κρεμοσάπουνα, υγρά μαντηλάκια, είδη γυναικείας υγιεινής, βρεφικές πάνες

Νερά

Μακαρόνια – Όσπρια

Γάλα Εβαπορέ

Κονσέρβες

Δημητριακά

Λάδι

Καφές

* (Ειδικά για τα τρόφιμα, όσο το δυνατόν, είδη μακράς διάρκειας ή με ημερομηνία λήξης που αργεί σημαντικά).

Προκειμένου να διασφαλιστεί η τήρηση των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή της διασποράς της πανδημίας, θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με τον Α.Σ. ΑΡΗΣ (Γκαντώνας Αλέξανδρος: 6978.078827 και Εμμανουηλίδου Μαρία: 6974.469356), ώστε να προσδιοριστεί ακριβής ημέρα και ώρα και να σας σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα, για την ευκολία της μετακίνησης σας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Γκάλης: «Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Άρη»

Την ώθηση και τη βοήθεια που χρειάζεται ο Άρης προκειμένου να ανέβει ακόμα ψηλότερα και πά…