Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Κλειδί η άμυνα με την Μακάμπι»

Αταμάν: «Κλειδί η άμυνα με την Μακάμπι»

Αταμάν

Η Αναντολού Εφές κοντράρεται με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Εργκίν Αταμάν, σε δηλώσεις του πριν τη σημερινή μάχη σημείωσε ότι το κλειδί στο ματς θα είναι η άμυνα.

Αναλυτικά:

«Η Μακάμπι είναι μία ομάδα με ισορροπία, που έχει πολλές λύσεις στην επίθεση. Ο Ουίλμπεκιν, ο Ντόρσει και ο Μπράιαντ μπορούν να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Ο Χάντερ κι ο Ζίζιτς είναι δύο αθλητικοί και έμπειροι ψηλοί, ο Μπέντερ μπορεί να δημιουργήσει χώρο και να σκοράρει. Πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα και να έχουμε τον έλεγχο στην επίθεση για να κερδίσουμε αυτό το ματς. Το πρόγραμμά μας είναι βαρύ, έχουμε πολλά παιχνίδια αυτό το διάστημα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε το σερί μας».

Η Εφές βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και είναι για 7 σερί μάτς αήττητη στην Ευρώπη σημειώνοντας την τελευταία της νική την περασμένη Παρασκευή απέναντι στην Ζάλγκιρις εντός έδρας με σκόρ 89-62. Συγκεκριμένα οι Τούρκοι αγνοούν την ήττα στην Εuroleague απο τις 21/01 που ηττήθηκαν στην Ρωσία απο την Ζενίτ με σκόρ 85-78

Οι Τούρκοι αποτελούν ένα ομοιογενές και καλοδεμένο σύνολο και σίγουρα αποτελούν ένα απο τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης. Φαβορί είναι επίσης και για την σημερινή αναμέτρηση που θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…