Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Πήγε Πάτρα, πλέον γυρνάει Θεσσαλονίκη και αυτό “φέρνει” ταλαιπωρία και οικονομικό κόστος…

Άρης: Πήγε Πάτρα, πλέον γυρνάει Θεσσαλονίκη και αυτό “φέρνει” ταλαιπωρία και οικονομικό κόστος…

aris pic

Ο Άρης βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη μιας και λόγω κορωνοϊού, το ματς με τον Προμηθέα αναβλήθηκε. Προκύπτουν, όμως, δύο ζητήματα μετά από αυτό… Το πρώτο έχει να κάνει με την ταλαιπωρία της αποστολής. Αυτή έφτασε χθες στη Πάτρα, σήμερα οδικώς επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και όπως και να έχει, αυτό “φέρνει” μεγάλη ταλαιπωρία.

Η ενημέρωση προς τον Άρη για τα κρούσματα κορωνοϊού έγινε σήμερα το πρωί. Άραγε, δεν θα πρέπει να γίνει μια αλλαγή στο πρωτόκολλο αναφορικά με τα τεστ κορωνοϊού των ομάδων; Τα τεστ στον Προμηθέα έγιναν την παραμονή του αγώνα για να “καλύψουν” τόσο το ματς με τον Άρη όσο και αυτό της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί ο φιλοξενούμενος να ενημερώνεται την τελευταία στιγμή… Καλό θα είναι να υπάρχει μια αυστηροποίηση-τροποποίηση στο πρωτόκολλο για να μην υπάρχουν ανάλογα σκηνικά στο μέλλον και τα οποία ζημιώνουν (και οικονομικά) την φιλοξενούμενη ομάδα.

Γιατί το δεύτερο ζητούμενο που προκύπτει από την αναβολή του σημερινού αγώνα, είναι πως ο Άρης έχει οικονομικό κόστος από το ταξίδι (“πήγαινε-έλα”) στην Πάτρα. Αυτά ποιος θα τα αναλάβει; Ο ΕΣΑΚΕ; Θα κάνει κάποια κίνηση για να αποζημιώσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης; Την δεδομένη χρονική στιγμή ζημιώνεται το ταμείο της ΚΑΕ για ένα ματς που δεν έγινε και μάλιστα με την αναβολή, θα χρειαστεί μελλοντικά ο Άρης να κάνει νέο ταξίδι στην Πάτρα. Σε κάθε περίπτωση, στον ΕΣΑΚΕ θα έπρεπε να τα έχουν προβλέψει όλα αυτά, καθώς ο Άρης μπαίνει τώρα σε διαδικασία εξόδων για ένα ματς που αναβλήθηκε την τελευταία στιγμή και ενημερώθηκε ανήμερα του αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…