Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Ολοκληρώνεται η δράση «Αν δεν σε δω θα… τρελαθώ»

Άρης: Ολοκληρώνεται η δράση «Αν δεν σε δω θα… τρελαθώ»

pale

Την ημερομηνία ολοκλήρωσης της δράσης «Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ» κατά την οποία όποιος θέλει βάζει την φωτογραφία του στο Παλέ, με το αντίτιμο που πληρώνει να αφαιρείται από το διαρκείας της επόμενης σεζόν ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε ότι η δράση αυτοί θα ολοκληρωθεί στις 2/4, ενώ προετοιμάζει ότι θα υπάρξουν και άλλες αντίστοιχες δράσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΑΡΗΣ:

Την Παρασκευή 2 Απριλίου ολοκληρώνεται η δράση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ “Αν δεν σε δω… θα τρελαθώ”.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση, η οποία δεν θα είναι η τελευταία. Λεπτομέρειες για τις επόμενες δράσεις προσεχώς…

Τώρα τα…μάτια σου θα είναι «κολλημένα» στον Αυτοκράτορα! Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι μέσα στο «Nick Galis Hall», σε κάθε αγώνα. Πώς θα συμβεί αυτό; Στέλνοντας μια φωτογραφία σου, σε υψηλή ανάλυση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: press@arisbc.gr. Εμείς θα την τυπώσουμε και θα την τοποθετήσουμε στο… καρεκλάκι σου!

Το ποσό συμμετοχής έχει οριστεί στα 50 ευρώ. Το ποσό αυτό θα αφαιρεθεί από το εισιτήριο διαρκείας της επόμενης σεζόν (2021-2022).

*Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ για τη φετινή σεζόν (2020-2021), συμμετέχουν αυτομάτως στη συγκεκριμένη δράση, αποστέλλοντας στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση (press@arisbc.gr), μαζί με τη φωτογραφία τους και αποδεικτικό αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας. Εννοείται ότι θα έχουν και αυτοί την έκπτωση των 50 ευρώ στα διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Πατήστε εδώ για να συμμετέχετε:
https://www.viva.gr/…/aris-bc/stiriksi-diarkeias-aris-bc/

Γιατί αυτή η ομάδα δεν παίζει μόνη της…ποτέ!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…