Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Ενοχλήσεις για Σιδηροηλία, Τσιρογιάννη ενόψει Προμηθέα

Άρης: Ενοχλήσεις για Σιδηροηλία, Τσιρογιάννη ενόψει Προμηθέα

aris2 jpg

O Άρης ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του εξ αναβολής αγώνα με τον Προμηθέα (31/03), με τον Σάββα Καμπερίδη να έχει δύο απουσίες. Ο λόγος για τους Γιάννη Σιδηροηλία και Κώστα Τσιρογιάννη, με τον πρώτο να κάνει θεραπεία και τον δεύτερο να πραγματοποιεί ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά:

“Με μια απογευματινή προπόνηση, ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (29/03) την προετοιμασία του, ενόψει της εξ αναβολής, εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Προμηθέα (31/03, 17:00, ΕΡΤFLIX), για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης, όσο κριθεί σκόπιμο από το ιατρικό επιτελείο, κάνοντας παράλληλα θεραπείες, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα, που αντιμετωπίζει. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Τσιρογιάννης (ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο).

Πριν την προπόνηση, οι “κίτρινοι” υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και στη συνέχεια έγινε ανάλυση, με τη χρήση video. Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της, αύριο (30/03) το μεσημέρι και ακολούθως θα αναχωρήσει για την αχαϊκή πρωτεύουσα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…