Κεντρική Basket League ΑΕΚ ΑΕΚ: Μάρτης – Γολγοθάς με 9 παιχνίδια σε 26 μέρες! (pic)

ΑΕΚ: Μάρτης – Γολγοθάς με 9 παιχνίδια σε 26 μέρες! (pic)

aek1

H AEK μετά και τις αναβολές λόγω κορωνοϊού έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα βουνό μέσα στον Μάρτη, καθώς καλείται να δώσει 9 δύσκολα παιχνίδια μέσα σε 26 μέρες, όπερ σημαίνει περίπου ένα παιχνίδι ανά τρεις μέρες.

Συγκεκριμένα, μέχρι και τις 31 Μάρτη οι Κιτρινόμαυροι θα δώσουν πέντε από τα έξι παιχνίδια τους για την φάση των «16» του Basketball Champions League, καθώς και τέσσερα στην Basket League, όπου θέλει να διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη θέση.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο (06/03) με την αναμέτρηση κόντρα στο Μεσολόγγι στο ΟΑΚΑ για την Basket League, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα (10/03), αγωνίζεται πάλι εντός έδρας κόντρα στην ενδυναμωμένη Τουρκ τέλεκομ.

Στις 13/3 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στις 16/03 υποδέχεται την Στρασμπούρ για το BCL.

Ακολουθούν τρία παιχνίδια μέσα σε επτά μέρες καθώς αρχικά στις 20/03 αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, ενώ στις 23/3 ταξιδεύει στην Γαλλία για το δεύτερο παιχνίδι με την Στρασμπουρ, και στις 25 Μάρτη δίνει το εξ’ αναβολής με την Νίζνι στην Ρωσία.

Τέλος, η Ένωση φιλοξενείται από τον Άρη στο Παλέ στις 27/3, για να πάει να παίξει στην Πόλη κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ την τελευταία μέρα του Μάρτη.

aek mats kdjkdjkdjkd MARTIOS

 

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αυξήθηκαν τα ban για την ΑΕΚ

Από ένα στα τέσσερα ban η ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ με τα ban, ξανά στο προσκήνιο. Μόλις πέ…