Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Υποψήφιος με τον Λιόλιο ο Γιάννης Ηλιόπουλος

Υποψήφιος με τον Λιόλιο ο Γιάννης Ηλιόπουλος

Λιόλιος

Την υποψηφιότητά του για μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) στις επικείμενες αρχαιρεσίες με τον «συνδυασμό» του Βαγγέλη Λιόλιου ανακοίνωσε ο Γιάννης Ηλιόπουλος.

«Κόντρα σε δυσκολίες και πάσης φύσεως εμπόδια, προσπαθούμε αφενός να διατηρήσουμε σε λειτουργία τις Ακαδημίες μας μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη μας για το μπάσκετ στα παιδιά και αφετέρου να γαλουχήσουμε τις νέες γενιές αθλητών και αθλητριών με τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού και του ευ αγωνίζεσθαι,» αναφέρει στην τοποθέτησή του ο γενικός γραμματέας του Γ.Σ. Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα, ο τοπογράφος μηχανικός Ε.Μ.Π. Γιάννης Ηλιόπουλος ανέφερε σχετικά μου τους λόγους που τον ώθησαν να θέσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ στο πλευρό του Βαγγέλη Λιόλιου:

«Στο πρόσωπο του κυρίου Λιόλιου και της εξαίρετης ομάδας των ανθρώπων που στελεχώνουν την πρωτοβουλία του Δώσε Πάσα, ήταν εμφανής από την πρώτη μας συνάντηση η κοινή μας πίστη σε ένα όραμα για την ελληνική καλαθοσφαίριση, αλλά και στον τρόπο που αυτό θα γίνει πράξη στο άμεσο και πολύ κοντινό μέλλον.

Όλοι γνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Κόντρα σε δυσκολίες και πάσης φύσεως εμπόδια, προσπαθούμε αφενός να διατηρήσουμε σε λειτουργία τις Ακαδημίες μας μεταλαμπαδεύοντας την αγάπη μας για το μπάσκετ στα παιδιά και αφετέρου να γαλουχήσουμε τις νέες γενιές αθλητών και αθλητριών με τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Μέσα από την υποψηφιότητά μου στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ, επιθυμώ να δώσω φωνή στα σωματεία των Μεσογείων, της Ανατολικής Αττικής, αλλά και κάθε περιοχής στην Ελλάδα που πάρα τις αντιξοότητες, με οδηγό το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων τους, συνεχίζουν να καλλιεργούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Για το basket που οραματιζόμαστε, με τους ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να κάνουν το όραμα πραγματικότητα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Πανελλήνιο Παίδων: Το πρόγραμμα της Β’ Φάσης

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Β ’ Φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων. Η Ελληνικ…