Κεντρική Γ' Εθνική Τσάμης: “Μήπως τελικά είμαστε το κατακάθι της κοινωνίας;” (pic)

Τσάμης: “Μήπως τελικά είμαστε το κατακάθι της κοινωνίας;” (pic)

4461460

Η αναστολή της λειτουργείας των Εθνικών Πρωταθλημάτων έχει οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα, τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά τους αθλητές σε όλη την Ελλάδα. Ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς και την αναστολή της προηγούμενης καραντίνας, οι παίκτες από την Α2 και κάτω έχουν παίξει – άρα και πληρωθεί – μόλις ένα δίμηνο τον τελευταίο χρόνο.

Την ώρα που η Πολιτεία έδωσε το πράσινο φως για το άνοιγμα της Α1 Γυναικών και των προπονήσεων στην Α2 ανδρών, χωρίς να γίνεται αναφορά στις μικρότερες κατηγορίες, ο Άγγελος Τσάμης απορεί με την δικιά του δήλωση.

Ο παίκτης του ΑΟ Μυκόνου σε δηλώσεις του σε έρευνα του eurohoops είχε δηλώσει ότι “δεν είμαστε το κατακάθι μιας κοινωνίας”, ωστόσο με ανάρτηση του στα social media, αμφισβητεί τον εαυτό του απορώντας: “Μήπως τελικά ήμαστε;”. Παράλληλα, ο έμπειρος γκαρντ επισημαίνει ότι η υπομονή εξαντλείται, καθώς και ότι τα τρία τέταρτα των παικτών είναι στις μικρές κατηγορίες.

“Μήπως τελικά είμαστε ? Λίγο ακόμα θα αντέξουμε Κυριοι .. Πάρτε αποφάσεις και για εμάς .. έχει σημασία .. το 75% των παικτών είναι σ αυτές τις κατηγορίες Β και Γ εθνική .”, αναφέρει ταγκάροντας τους Λευτέρη Αυγενάκη και Γιώργο Μαυρωτά. 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Αμαρουσίου: Παραμένει στον πάγκο ο Κατσούνης (pic)

Νίκη Αμαρουσίου και Σάββας Κατσούνης συνεχίζουν μαζί Με τον Σάββα Κατσούνη θα πορευτεί στο…