Κεντρική Γ' Εθνική Τσάμης: “Δεν μας σκοτώνει ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, αποφάσεις εδώ και τώρα”

Τσάμης: “Δεν μας σκοτώνει ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, αποφάσεις εδώ και τώρα”

tsamis

Θέση για την επί τέσσερις μήνες αεργία των αθλητών πήρε με ανάρτηση του στα social media o Άγγελος Τσάμης καλώντας την Πολιτεία να πάρει αποφάσεις εδώ και τώρα. Ο παίκτης του ΑΟ Μυκόνου τόνισε ότι αυτό που σκοτώνει δεν είναι ο ιός αλλά η αναποφασιστικότητα, ενώ παράλληλα δήλωσε ότι οι αθλητές είναι η βάση της κοινωνίας.

Αναλυτικά:

«154 000 ενεργοί αθλητές κάθε είδους αθλήματος , οργανωμένου αθλητισμού παραμένουν ανενεργοί, απλήρωτοι και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εδώ και 4 μήνες .

Το ότι υπάρχουν αστοχίες στο σύστημα δεν πάει να πει ότι δεν πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για όλους αυτούς που και φυσικά δεν φταίνε. Όλοι μας ζητάμε ασφάλεια και θα τα αλλάζαμε όλα για να την έχουμε όμως ακολουθήσαμε το σύστημα και τους κανόνες.

Ζητάμε αποφάσεις εδώ και τώρα.

Δεν είναι μικρό το νούμερο κύριοι της κυβέρνησης . Να παρθούνε αποφάσεις για τα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών άμεσα ώστε να δούμε και εμείς σε τι δρόμο θα περπατήσουμε.

Επαναλαμβάνω, δεν μας σκοτώνει ο ιός μα η αναποφασιστικότητα. Δεν είμαστε το κατακάθι μια κοινωνίας, είμαστε η βάση της. Σε όλες τις χώρες είναι όλα ανοιχτά απλά κυκλοφορούν με μάσκες και έχουν ίσως μια απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να γίνει και εδώ αυτό, εστίαση, αθλητισμός ανοιχτά με μέτρα. Η δύναμη μας δυστυχώς είναι μέσω αυτής και οποιασδήποτε παρόμοιας πλατφόρμας. Όλοι οι θεσμοί πρέπει να κινηθούν γρήγορα, αθλητές, παιδιά, ακαδημίες χάνονται.»

154 000 ενεργοί αθλητές κάθε είδους αθλήματος , οργανωμένου αθλητισμού παραμένουν ανενεργοί , απλήρωτοι και σε άσχημη…

Δημοσιεύτηκε από Άγγελος Τσάμης στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…